Connect with us

DIVIZIA A1

Andrzej Kowal: “Nu ne putem bucura sută la sută de victoria cu Arcada Galaţi”


Antrenorul celor de la Volei Municipal Zalău s-a arătat dezamăgit la finalul victoriei în cinci seturi a echipei sale în faţa gălăţenilor, deoarece Zalăul avea nevoie de o victorie de trei puncte, cu ajutorul căreia urca pe primul loc


Înainte de Sărbătorile Pascale, în Divizia A1 a avut loc un adevărat derby pentru locul 1, între Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi. Cei din urmă se află pe locul 1, iar dacă Zalăul câştiga disputa în maxim patru seturi, urca pe primul loc.

Însă, meciul oferit de cele două combatante a fost un adevărat thriller ce s-a întins pe durata a cinci seturi, la finalul căreia Volei Municipal a ieşit învingătoare.

Acest succes nu a ajutat prea mult echipa din Zalău, deoarece a rămas la două puncte în spatele celor de la Arcada Galaţi, cu două etape înainte de finalul campionatului.

De acest rezultat s-a arătat dezamăgit şi antrenorul Andrzej Kowal, care consideră că echipa sa a comis prea multe erori în momentele cruciale ale partidei.

“Victoria este importantă, însă, nu este totuna să obţii un succes de trei puncte sau de două puncte. Pentru noi, era un meci foarte important şi chiar dacă am reuşit să câştigăm, nu putem să ne bucurăm sută la sută, pentru că două puncte sunt prea puţine pentru noi. Jocul nu a fost foarte rău, a fost un meci de un nivel bun şi cred că în setul trei, în momentele cruciale am comis prea multe greşeli. Şi, în cele din urmă, echipa care comite mai puţine greşeli, câştigă. Echipele bune găsesc un echilibru între a risca la serviciu şi în atac. Trebuia să riscăm la serviciu şi în atac, uneori, trebuie să cauţi şi alte soluţii, nu doar să loveşti în forţă. Nu ne rămâne decât să ne concentrăm pentru următoarele meciuri şi vom vedea la final ce se va întâmpla”, a declarat Andrzej Kowal.

Pentru Volei Municipal Zalău urmează un joc în deplasare la CSM Bucureşti şi pe teren propriu, în ultima etapă, cu Dinamo.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Dan

    29 April 2019 at 22:12

    Dar salarul lui de 7000 de euro lunar este afectat ? Toti ,plus casa si masina, masa din bani nostri de la PRIMARIA ZALAU pe ruta CIUNT-COTA- Kowal

  2. Zapada

    30 April 2019 at 8:28

    Sa iei salariul asta și sa pierzi un avans de 9 puncte in retur cu echipe din România este bătaie de joc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1