Connect with us

FOTBAL

Sălăjeanul Andrei Jula, cel mai bun jucător de la faza regională a Cupei Satelor


Jucătorul echipei din Crişeni a impresionat la competiţia desfăşurată la Prundu Bârgăului şi a fost desemnat cel mai bun jucător al competiţiei


Echipa din Crişeni s-a făcut remarcată la Cupa Satelor sub privirile preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu care a fost prezent la Prundu Bîrgăului, alături de ambasadorii FRF, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu.

Pe lângă locul 3, gruparea condusă de Călin Morar a dat şi cel mai bun jucător al turneului, este vorba de Andrei Jula, care a fost premiat de către conducerea FRF. Alături de echipa din Crişeni a fost şi preşedintele AJF Sălaj – Daniel Sabou, care a fost prezent pe toată durata competiţiei de la Prundu Bârgăului.

“Îi mulţumim şi preşedintelui AJF Sălaj, Daniel Sabou care a fost şi el prezent cu noi la Prundu Bîrgăului şi a fost implicat în tot ce a fost la această competiţie.A fost o competiţie foarte bine organizată de Federaţia Română de Fotbal. Îl felicit pe domnul preşedinte şi tot staff-ul Federaţiei. Jucătorii valoroşi care vin din mediul rural au şansa de a fi promovaţi şi de a fi văzuţi de către oficialii Federaţiei Române de Fotbal. Foarte mulţi fotbalişti internaţionali au provenit din mediul rural şi asta arată că există potenţial în România, în mediul rural”, a mai spus primarul Călin Morar.

Dumbrăviţa (Timiş), Cumpăna (Constanţa), Vârtoape (Teleorman), Ruginoasa (Iaşi), Rudeni (Ilfov), Turburea (Gorj), Feldioara (Braşov) şi Sînmartin (Bihor) sunt cele opt echipe calificate în faza finală de la Cupa Satelor, care va avea loc în perioada 9 – 12 mai. Câştigătoarea primei ediţii Cupa Satelor va merge alături de echipa naţională de fotbal a României în deplasarea din Norvegia (preliminariile Euro 2020), pentru o experienţă unică alături de tricolori. Locurile 2 şi 3 vor beneficia de un program VIP la partida România-Spania din preliminariile aceleiaşi competiţii.

Crişeni: Cătălin Pastor, David Ardelean, Andrei Jula, Darius Vaida, Csaknadi David, Nagy Patrik, Antonio Pojar, Dan Matiş, Luca Mateo, Timotei Crişan, Mircea Sas, Andrei Bojan, Mirel Bojan, Alex Horvat şi Antoniu Pădurean. Conducători: Călin Morar şi Marin Dobocan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL