Connect with us

ATLETISM

Formă excelentă pentru Ioana Dan

Atletism: Grand Prix Bucureşti

 

 

Bucureştiul a fost gazda unei noi competiţii din cadrul calendarului intern, este vorba de Grand Prix-ul destinat juniorilor I, tineretului şi seniorilor. CSS Zalău a participat cu doi sportivi, este vorba despre juniorii I Ioana Dan şi Dan Mirşidan. Atleta pregătită de Radu Rus a avut o evoluţie remarcabilă, clasându-se pe locul I în proba de 3.000m obstacole şi pe locul III la 3.000m plat. Dan Mirşidan a concurat în aceleaşi probe, clasându-se pe locul IV la 3.000m obstacole şi pe VI la 3.000m plat. Trebuie să spunem că sportivul nostru s-a clasat, de fapt, pe locul II în proba de obstacole la juniori I, deoarece în faţa sa a fost un singur concurent la această categorie de vârstă, iar la plat a fost al treilea junior care a trecut linia de sosire. Nu vom încheia fără a spune că Ioana Dan este inclusă în programul MOL România, program ce sprijină tinerele talente.

La Grand Prix-ul din capitală trebuia să participe şi Răzvan Pop, de la LPS “Avram Iancu” Zalău, însă după consultări cu antrenorul său, Teodor Bidian, au luat decizia de a nu lua startul, concentrându-se pe Campionatele Naţionale Şcolare, ce vor avea loc la finele săptămânii, tot la Bucureşti, competiţie ce va avea şi caracter de selecţie în vederea Campionatului Mondial de juniori I, din Canada.                             Ciprian PETRAN

Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Ina

    4 November 2010 at 13:50

    Pizdo!

  2. unu smecher

    14 May 2011 at 13:33

    ina esti o curva fara masura!!!!!!dc te iei de ea?esti invidioasa??alearga tu cat alearga ea si apoi mai vb!!!!ai inteles tu spazma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM