Connect with us

HANDBAL

Tadici, după remiza cu Gloria Buzău: “Am ratat nepermis de mult şi din păcate am pierdut două puncte mari”


Tehnicianul s-a declarat nemulţumit de rezultat şi consider că după egalul de joi, HC Zalău nu prea mai are şanse la o clasare în primele şase locuri


După turneul final al Cupei României unde a obţinut o medalie de bronz, HC Zalău a disput joi după-amiază, pe teren propriu, partida din campionat cu SCM Gloria Buzău.

Deşi a condus cu 4 goluri la pauză, iar în partea secundă a avut şi un avantaj de cinci goluri, HC Zalău a trebuit să se mulţumească doar cu un rezultat de egalitate, care nu îl mulţumeşte pe Tadici, având în vedere că echipa sa nu mai are acum şanse să prindă primele şase locuri.

“A fost un meci cu un final neaşteptat. Am avut momente foarte bune de joc, însă am ratat nepermis atât de la 6 m, cât şi de la 7 m, în situaţii clare. În final, apreciez că eliminarea la Severin, cu cartonaş roşu, a venit în urma unor acţiuni de teatru a pivotului lor. A contat în momentul când a ieşit şi am fost egalaţi. Am pierdut două puncte mari şi nu mai avem şanse la locul 6. Trebuie să ne concentrăm şi să evităm vreo surpriză, barajul.Este greu să joci atâtea meciuri în cinci zile. Toate au fost meciuri grele. Uzura a fost destul de pronunţată, mai ales că noi avem multe jucătoare tinere”, a declarat Gheorghe Tadici.

Cu trei etape înaintea finalului de campionat, HC Zalău se află pe locul 7, iar în runda următoare va juca în deplasare, la SCM Craiova, partida fiind programată în 5 mai.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. ion

  26 April 2019 at 15:07

  Marc a vandut meciul! Harabagiu, Stanescu si Mesaros au jucat X la pariuri! Concluzia: Ionel Ciunt esti o mizerie!

 2. Ana

  26 April 2019 at 21:38

  Ion = hjigodita PNLista

 3. Copos

  27 April 2019 at 5:19

  BLAT marca Tadici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL