Connect with us

FOTBAL

CS Ileanda, prima finalistă din faza judeţeană a Cupei României!


Gruparea de pe Someş a avut noroc şi la tragerea la sorţi pentru semifinale a dat peste Flacăra Halmăşd în faţa căreia va câştiga la “masa verde”. În cealaltă semifinală va avea loc duelul dintre Silvania Cehu Silvaniei şi Unirea Mirşid


Ediţia 2018 – 2019 a fazei judeţene a Cupei României se va relua în 2019 cu semifinalele,  fază în care s-au calificat Unirea Mirşid, Silvania Cehu Silvaniei, CS Ileanda şi Flacăra Halmăşd.

Cum Flacăra Halmăşd s-a retras din toate competiţiile, în Cupa României au mai rămas trei echipe, iar una dintre ele va merge direct în finală, urmând să câştige la “masa verde” cu Flacăra Halmăşd.

Tragerea la sorţi pentru semifinale a avut loc marţi, la sediul AJF Sălaj, iar CS Ileanda a fost cea mai norocoasă echipă din urne, care a dat peste Flacăra Halmăşd, însă acest joc nu va mai avea loc şi formaţia de pe Someş merge direct în finală.

A doua finalistă se va decide după jocul dintre Silvania Cehu Silvaniei şi Unirea Mirşid.

Acest joc este programat în 11 mai, pe terenul din Popeni, iar cele două grupări au căzut de comun acord cu această dată, având în vedere că peste două etape, atât  Silvania, cât şi Unirea Mirşid au rundă liberă  în Liga a IV-a.

Finala Cupei României în Sălaj se va disputa după terminarea campionatului Ligii a IV-a, iar câştigătoarea va obţine dreptul de a evolua în ediţia 2019 – 2020 a fazei naţionale.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL