Connect with us

DIVIZIA A1

Alexander Kullo, înaintea meciului cu Volei Municipal Zalău: “Nu avem timp de relaxare şi ne dorim să devenim campioni”


Voleibaltul celor de la Arcada Galaţi este de părere că meciurile cu zălăunii nu sunt niciodată uşoare, însă gălăţenii îşi doresc să câştige campionatul, iar pentru asta au nevoie de trei victorii, inclusiv cu Volei Municipal


Joi, la Zalău, are loc o adevărată finală în Divizia A1 la volei masculin, între Volei Municpal Zalău şi Arcada Galaţi. Ambele echipe au nevoie de victorie pentru a-şi îndeplini obiectivul, câştigarea campionatului.

Duelul va fi unul destul de interesant pentru iubitorii acestui sport, iar gălăţenii vor veni super motivaţi la Zalău, iar Alexander Kullo ne-a transmis că Arcada îşi propune să câştige titlul naţional, iar pentru a reuşit acest lucru are nevoie de trei victorii, inclusiv în faţa zălăuanilor.

Prin urmare, chiar dacă nu o să fie uşor, Kullo spune că se gândeşte doar la îndeplinirea obiectivului şi vrea ca echipa sa să câştige la Zalău.

“Meciurile împotriva Zalăului nu au fost niciodată uşoare, aşa că ne aşteptăm să fie un meci dificil. Muncim din greu şi doar trei victorii în ultimele trei meciuri ne garantează trofeul Diviziei A1, aşa că doar la asta ne gândim în aceste momente. Trebuie să câştigăm şi în faţa Craiovei, dar şi cu Steaua, însă totul începe cu meciul de la Zalău. Nu avem timp de relaxare şi ne dorim să devenim campioni”, ne-a declarat Alexander Kullo.

Meciul dintre Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi va avea loc joi, de la ora 20.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1