Connect with us

FOTBAL

Comuna Crişeni, pe podium la faza regională de la Cupa Satelor


Gruparea condusă de Călin Morar şi Marin Dobocan a făcut o figură frumoasă la Prundu Bârgăului unde a câştigat cu reprezentanta Clujului şi a pierdut la limită cu comuna Sânmartin, cea care a şi câştigat faza regională

Cupa Satelor a avut un impact mare şi în Sălaj, iar la startul fazei judeţene au fost aproape 20 de echipe. Cea mai exactă echipă a fost reprezentanta comunei Crişeni care s-a clasat pe primul loc şi a obţinut dreptul de a reprezenta Sălajul la faza regională.

Echipa comunei Crişeni s-a deplasat cu încredere la Prundu Bârgăului, acolo unde sâmbătă a avut loc faza regională, la care au mai participat reprezentantele comunelor Apahida (Cluj), Sînmartin (Bihor), Prundu Bârgăului (Bistriţa-Năsăud) şi Recea (Maramureş). Repartizată într-o grupă cu reprezentanta comunei Apahida şi cu echipa din Sânmartin, gruparea din Crişeni a avut o evoluţie bună şi în faţa clujenilor a câştigat cu un categoric 3 – 0.

Şi în meciul cu bihorenii de la Sânmartin, echipa din Crişeni a făcut un meci bun, dar a pierdut cu 2 – 1 în  faţa echipei care avea să câştige faza regională, după ce în celelalte jocuri s-a impus la scor.

“Este un loc bun pe care ne-am clasat, având în vedere că am avut 6 – 7 copii născuţi în 2007 – 2008. Am avut în lot chiar mezinul turneului născut în anul 2009 şi am dat jucătorul turneului. Am participat la această competiţie împreună cu viceprimarul Marin Dobocan şi însoţiţi de foarte mulţi părinţi. Muţumesc Consiliului Local pentru sprijinul pe care l-a oferit pentru această deplasare.  Copii merită toate felicitările, findcă ei au fost factorul principal.   A fost o competiţie foarte bine organizată de Federaţia Română de Fotbal. Am văzut copii cu calităţi foarte bune care pot să spună ceva în fotbalul românesc. Ne-am dus să câştigăm turneul, dar echipa din Bihor avea în lot jucători cu un fizic impunător şi nu aş vrea să fiu rău, dar păreau suspecţi acei jucători. Echipa din Sânmartin ne-a învins foarte greu, în timp ce celelalte jocuri le-a câştigat la scoruri astronomice”, ne-a declarat Călin Morar, primarul comunei Crişeni.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 24 aprilie.

331 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL