Connect with us

FOTBAL

SPECIAL: Zălăuanul Cristi Man, portar la Dinamo Moscova!

Fostul goal-kepeer de la CS Viitorul Zalău, cerut de antrenorul Dan Petrescu, celor de la la CFR Cluj

De câteva zile, campioana României efectuează un stagiu de pregătire la Marbella (Spania), în vederea returului, dar şi a parcursului din Cupa UEFA, unde “dubla” cu Inter Milano bate la poartă.

În Peninsula Iberică, CFR Cluj are la dispoziţie un lot de 25 de jucători, între care şi tânărul Cristi Man (18 ani). Cel de-al treilea portar al campioanei este originar din Zalău, iar în această iarnă a fost promovat în lotul lărgit, după ce a jucat la juniorii republicani de la CFR Cluj.

La Marbella, clujenii se antrenează alături de ruşii de la Dinamo Moscova, care îl au pe banca tehnică pe Dan Petrescu. Fostul internaţional se pare că a “spionat” ograda CFR-ului la ceva antrenamente, unde l-a văzut şi pe fostul portar de la CS Viitorul Zalău. Astfel, la partida amicală cu Malaga B, programată luni, “Bursucu” l-a chemat pe Cristi Man în lotul celor de la Dinamo Moscova.

 “Ruşii aveau doar un portar în lot, astfel că domnul Petrescu m-a cerut în <împrumut>, pentru acest meci”, a declarat portarul campioanei României, pentru Sportul Sălăjean. Chiar dacă a fost doar „rezervă”, faptul că Cristi a fost alături pe banca tehnică a ruşilor alături de Dan Petrescu, este un alt pas imprtant spre marea performanţă.

În ediţia tipărită, din 23 ianuarie, puteţi vedea un inedit interviu în exclusivitate cu Cristi Man din cantonamentul CFR-ului de la Marbella, realizat telefonic cu reporterul de la Sportul Sălăjean!

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ion

    22 January 2013 at 13:41

    Senzational

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL