Connect with us

FOTBAL

După ani buni, comuna Sînmihaiu Almaşului s-a bucurat din nou de un joc de fotbal oficial


Terenul de fotbal din Sântă Măria a găzduit duelul dintre Rapid Zimbor şi Someşul Gâlgău, joc contând pentru etapa a XX-a din Liga a V-a, Seria EST


Au trecut mai bine de 20 de ani de când comuna Sânmihaiu Almaşului nu mai are echipă de fotbal, însă, locuitorii comunei s-au mai putut bucura de un meci oficial când “vecinii” de la Rapid Zimbor au mai jucat pe terenul din centrul comunal.

Ei bine, la finele săptămânii trecute, gruparea condusă de Gabriel Mureşan a evoluat din nou în comuna Sânmihaiu Almaşului, însă, de această dată, la Sântă Măria.

Având în componenţa lotului trei băieţi din comuna Sânmihaiu Almaşului, Rapid Zimbor a decis să-şi dispute duelul cu Someşul Gâlgău din etapa a XX-a a Seriei Est din Liga a V-a pe terenul de fotbal din Sântă Măria. Evenimentul a stârnit interesul localnicilor, astfel că la acest joc au asistat peste 150 de persoane, care cu siguranţă au dus dorul unui meci de fotbal oficial.

Totuşi, în prima repriză, Rapidul a întâmpinat ceva probeleme, poate şi din cauza faptului că evolua pe un teren străin, deşi era catalogată ca şi gazdă. Astfel, la pauză, oaspeţii aveau avantaj de un gol, graţiei reuşitei lui Darius Lar.

Însă, în repriza a doua, golgheterul Valentin Roşca nu a putut fi oprit şi a marcat nu mai puţin de patru goluri în poarta “nefericitului” Vasile Chira. Pentru gruparea condusă de Liviu Ciuca şi Gabriel Mureşan a marcat în partea secundă şi Mihai Butuza, astfel că Rapidul se îndrepta spre o victorie clară.

Totuşi, ultimul gol al meciului le-a aparţinut oaspeţilor, prin Vasile Chira.

“Am jucat la Sântă Măria. Avem trei băieţi de acolo care joacă la noi şi m-am gândit ce ar fi frumos să jucăm acolo, mai ales că în zonă nu s-a jucat un meci de fotbal de foarte mult timp. Am fost convins că o să vină lume multă la meci şi cred că au fost peste 150 de oameni. Au fost oameni de toate vârstele şi am rămas impresionat să văd vârstnici care au venit în cârje şi cu scaune, doar să vadă meciul. Ne-am temut că vremea nu va ţine cu noi, însă, din fericire totul a ieşit bine şi m-am bucurat să văd atâta lume la meci”, ne-a declarat Gabriel Mureşan.


Rapid Zimbor – Someşul Gâlgău 5 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Vali Roşca (‘47, 57, 62 şi 88) şi Mihai Butuza (‘65), respectiv Darius Lar (‘37) şi Vasile Chira (‘90)

Rapid: Dan Markhoul – Alin Gherman, Paul Mureşan, Bogdan Ochiş, Răzvan Cucerzan, Constantin Merca, Dan Petrean (cpt.), Ciprian Roman, Marius Tisăliţă, Marian Silaghi şi Valentin Roşca. Rezerve: Eduard Varga, Alex Sidorov, Adrian Popescu, Răzvan Mureşan şi Mihai Butuza. Antrenor: Laurenţiu Codorean. Delegat: Liviu Ciuca. Conducător: Gabriel Mureşan

Someşul: Vasile Chira – Marius Drăgan, Ionuţ Federiga, Darius Lar, Răzvan Gavriş, Florin Oşan, Paul Miclea, Vasile Butuza, Gabriel Hatoş, Adrian Oros şi Alexandru Lucaciu. Rezerve: Alex Viman, George Şuteu şi Gabriel Câmpean. Delegat: Florin Oşan

Au arbitrat: la centru Cristian Mihăilescu (Zalău), asistenţi Tudor Mureşan (Gîrceiu) şi Andrei Lazăr (Tihău)

Observator AJF: Dumitru Tămăşan (Agrij)

Jucătorul meciului: VALENTIN ROŞCA


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL