Connect with us

HANDBAL

Alexandra Severin, cea mai bună marcatoare a Zalăului, în ultimele două jocuri!


Atât în partida cu CSM Slatina, cât şi în jocul de la Bistriţa, tânăra jucătoare a marcat câte 7 goluri


Pe acest final de sezon, Tadici a dat şi mai multe şanse jucătoarelor tinere să joace în meciuri importante, iar unele dintre ele nu l-au dezamăgit pe antrenor. Alexandra Severin este una dintre jucătoarele care s-a făcut remarcată în ultima perioadă, iar în ultimele două meciuri a reuşit să fie cea mai bună marcatoare a Zalăului.

După ce în partida cu CSM Slatina a înscris şapte goluri, jucătoarea s-a făcut remarcată şi la Bistriţa unde a marcat tot şapte goluri şi în acest campionat are deja 20 de goluri pentru HC Zalău.

Şi Gheorghe Tadici a ţinut să o evidenţieze pe handbalista pe care a adus-o în vara trecută de la Dinamo Bucureşti, dar antrenorul Zalăului consideră că şi alte jucătoare tinere încep să se afirme la formaţia sălăjeană. “Severin este într-un progres real, dar le-aş mai evidenţia pe Mihart şi Popescu. Jucătoarele tinere au muncit mult în ultima perioadă”, a spus Tadici.

Tehnicianul de la HC Zalău speră ca şi celelalte jucătoare tinere să înceapă să crească în valoare în perioada următoare.

“Mai aştept o schimbare de atitudine la Pricop şi Nichitean, care nu sunt prea dornice să facă mare performanţă. Eu le aştept şi am încredere în continuare  în ele şi sper ca pe volumul de muncă pe care îl vor desfăşura până în toamnă să mai aibă fiecare câte o creştere fiindcă este nevoie.Puterea se face muncind. Momentan este o mare diferenţă de putere între ele şi jucătoare consacrate de 28 – 32 de ani. Dar, lucrând pot creşte şi în doi ani de zile pot fi nişte nume în handbalul de performanţă. Performanţa se face cu sacrificii şi cu muncă multă”, a mai spus antrenorul.

935 Vizualizari
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. Dan

  17 April 2019 at 20:49

  Are mare dreptate dl Tadici , dar ele oare inteleg si vor sa progreseze. Fac parte din generatiile care vor mult cu munca putina , daca se poate deloc. Dar salariile cat mai mari,iar unele mimeaza ca se joaca , nu joaca handbal de performanta

 2. Praf in ochi

  17 April 2019 at 21:32

  20 de goluri din care vreo 15 din 7 m multumesc frumos

 3. DAN PETRAR

  18 April 2019 at 22:54

  Dar ROB ? Tot din 7 m in primele 10 golgetere ! Pardon ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL