Connect with us

FOTBAL

Primele puncte externe obţinute de Steaua Cosniciu


Gruparea condusă de Radu Chiorean a făcut un meci exact la Bocşa şi a obţinut prima victorie din deplasare, din acest campionat. Nou-promovata a mai câştigat în deplasare şi în tur, la Flacăra Halmăşd, dar apoi rezultatul s-a modificat la Comisia de Disciplină


În ultimele două etape, Steaua Cosniciu a întâlnit adversari puternici şi nu a putut emite pretenţii cu Sportul Şimleu sau Dumbrava Gîlgău.

Echipa condusă de Radu Chiorean a arătat mult mai bine în deplasarea de la Olimpic Bocşa, chiar dacă şi de  această dată, nou-promovata a avut câteva absenţe notabile.

Steaua Cosniciu s-a descurcat însă excelent şi şi-a făcut meciul uşor, după ce Tudor Brîndea – un fost junior de la Viitorul Zalău – a marcat încă din minutul 12, cu o lovitură de cap.

Gazdele au încercat să răspundă prin câteva şuturi la poarta lui Doru Opriş, dar acestea nu au fost suficient de periculoase.

Tot vizitatorii au marcat în prima repriză, prin Ioan Ardelean care în minutul 28 a făcut 0 – 2, după ce a primit o minge centrată de pe partea dreaptă.

La pauză s-a intrat cu 0 – 2, iar Steaua Cosniciu a fost stăpână pe joc şi în repriza secundă, cu toate că Olimpic Bocşa s-a zbătut mai mult şi chiar a reuşit să reducă din diferenţă.

În minutul 64, bocşenii au beneficiat de o lovitură de la 11 m, iar de la “punctul cu var” a marcat cu precizie Cosmin Sabou.

Gazdele au prins curaj şi au forţat egalare, dar apărarea celor din Cosniciu a fost exactă, iar Olimpic nu a avut ocazii mari la poarta lui Doru Opriş.

Tot vizitatorii au marcat în ultimul sfert de oră, prin Marius Bădăcean.

A fost o minge “aruncată” peste apărare, iar doi fundaşi de la Bocşa s-au încurcat reciproc, astfel că Marius Bădăcean a profitat şi l-a învins pe portarul Ioan Barou.

În aceste condiţii, finalul a fost liniştit, iar Olimpic s-a consolat cu ideea că nu mai poate spera la ceva din acest joc. S-a terminat 1 – 3, iar pentru Steaua Cosniciu au fost primele puncte externe obţinute în acest sezon.

“Chiar dacă ne-au lipsit trei jucători, am făcut un meci foarte bun la Bocşa şi victoria a fost meritată. Jocul începe să se lege şi sperăm ca odată cu această victorie să obţinem şi alte rezultate pozitive. Noi am scăpat de meciurile grele şi acum întâlnim adversari mai de valoarea noastră. Cred că putem câştiga şi următoarele jocuri şi sperăm să mai urcăm în clasament, până pe locurile 8 – 9”, a spus Radu Chiorean, conducătorul de la Steaua Cosniciu.

După victoria de la Bocşa, Steaua Cosniciu continuă să se afle pe locul 11, în timp ce Olimpic Bocşa a rămas pe locul  9.


Olimpic Bocşa – Steaua Cosniciu 1 – 3 (0 – 2)!

Au marcat: Cosmin Sabou (‘64), respectiv Tudor Brîndea (‘12), Ioan Ardelean (‘28) şi Marius Bădăcean (‘75)

Olimpic: Ioan Barou – Bogdan Saitoş (‘82 Dan Mărcuş), Cosmin Sabău, Răzvan Gorgan, Cosmin Cozma, Sergiu Oros (‘46 Gabriel Cighi), Cosmin Pop, Robert Niculăuţ, Cosmin Sabou (cpt.), Erdei Krisztian (‘69 Claudiu Mărcuş) şi Sergiu Păcurar. Rezerve: Sergiu Ilea – Dacian Iacob, Ioan Hendea şi Radu Puşcaş. Delegat: Ioan Mărcuş

Steaua: Doru Opriş – Tudor Brîndea, Ioan Ardelean, Marius Bădăcean, Adrian Tarce, Marian Mihuţ, Marian Potra, Răzvan Chiş (‘53 Septimiu Şumălan), Adrian Dregan (cpt.) şi Sorin Dregan. Rezerve: Marius Orosz – Radu Chiorean. Delegat: Liviu Ola

Au arbitrat: la centru: Sergiu Duma (Zalău), asistenţi: Alin Pop (Meseşenii de Jos) şi Lavinia Cucuian (Păuşa)

Observator AJF: Cristian Oros (Zalău)

Jucătorul meciului: IOAN ARDELEAN


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL