Connect with us

FOTBAL

Selecţionata Sălajului a arătat mai bine în meciul cu reprezentanta Maramureşului


După acel usturător 0 – 22 în deplasarea de la Cluj, formaţia antrenată de Ardelean Zoltan a pierdut şi în faţa Maramureşului. De data aceasta la o diferneţă de şase goluri, dar sălăjenii au jucat în inferioritate timp de 70 de minute


Turneul Speranţelor implementat de FRF în colaborare cu AJF-urile din ţară are ca şi scop final formarea primului lot naţional. Şi Sălajul ar avea jucători care să ajungă în fazele finale ale acestui program, chiar dacă selecţionata Sălajului pregătită de Ardelean Zoltan arată precum o echipă dezorganizată, din cauza faptului că unele cluburi din judeţ refuză să trimită jucători la lot.

În aceste condiţii, antrenorul abia reuşeşte să formeze o echipă competitivă, iar în primul meci din 2019 a pierdut cu un neverosimil 22 – 0 în faţa selecţionatei din Cluj.

Şi pentru meciul de duminică de la Zalău, cu selecţionata din Maramureş, gruparea sălăjeană a avut doar 11 jucători, dar a avut şi ghinionul ca cel mai important jucător – Artur Goarnă – să se accidenteze în primele 20 minute. Nevoită să joace în 10 oameni, selecţionata Sălajului a încercat să reziste cât mai mult, dar până la urmă a pierdut şi acest joc cu 6 – 0.

“Am jucat în inferioritate vreo 70 de minute şi nu am ce să le reproşez jucătorilor chiar dacă am pierdut. Şi de această dată am avut mari probleme de lot. Nu vreau să vorbesc foarte multe despre acest subiect, însă se pare că aceasta este mentalitatea în Sălaj. În loc să vină la echipă cei mai buni jucători din judeţ, de la fiecare echipă, noi ne confruntăm mereu cu probleme. Mai avem două meciuri şi aşteptăm să se termine acest calvar. Eu sper ca generaţia următoare să fie mai bună şi să arătăm şi noi mai bine”, a spus antrenorul Ardelean Zoltan.

Opt etape s-au disputat din cadrul Turneului Speranţelor, iar selecţionata Sălajului a pierdut toate jocurile. Această competiţie se întrerupe pentru două săptămâni având în vedere că urmează Sărbătorile Pascale şi se va relua pe 5 mai, când gruparea sălăjeană va evolua în deplasarea la reprezentanta judeţului Bistriţa-Năsăud.

Ultimul meci va avea loc pe 12 mai, la Zalău, cu selecţionata Bihorului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL