Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Alex Cherecheş a reuşit al doilea gol în Liga a II-a


Fundaşul a contribuit din plin la victoria obţinută de ASU Poli Timişoara cu Dacia Unirea Brăila, marcând golul de 4 – 0. “Sunt fericit că am marcat, dar mai mult mă bucur pentru victoria echipei”, a spus şimleuanul


Aflat la primul sezon în Liga a II-a, şimleuanul Alexandru Cherecheş are o evoluţie foarte bună în tricoul lui ASU Poli Timişoara. La formaţia bănăţeană, şimleuanul a devenit un jucător de bază şi chiar dacă joacă pe un post defensiv, Cherecheş a şi marcat două goluri pentru echipa sa în acest campionat.

Primul a fost în ultima etapă a turului, când în prelungirile partidei de la Metaloglobus Bucureşti a stabilit soarta învingătoarei, iar a doua reuşită a fotbalistului de 22 de ani a avut loc duminică.

ASU Poli Timişoara s-a impus cu 4 – 0 în partida de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, iar Alexandru Cherechş a marcat ultimul gol, din minutul 35. “Sunt fericit că am marcat dar mai mult  mă bucur pentru victoria echipei”, a spus Cherecheş, cel care a fost titular în opt partide din cele nouă disputate de bănăţeni în acest an.

Şimleuanul a lipsit doar în jocul cu Universitatea Cluj, când a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe. După 30 de etape, ASU Poli Timişoara se află pe locul 12 cu 35 de puncte şi are 5 puncte avans faţă de Daco Getica Bucureşti, formaţie aflată pe locul 16,  ultimul ce duce în Liga a III-a.

Cu toate acestea, fotbalistul şimleuan are încredere că echipa sa nu va avea probleme în ceea ce priveşte evitarea retrogradării.

“Nu suntem mulţumiţi în totalitate pentru că am pierdut puncte importante cu echipe din subsolul clasamentului. Cred că este loc şi de mai bine, dar  nu m-am gândit în niciun moment la retrogradare. Suntem un grup cu mulţi tineri în echipă, care încercăm să jucăm un fotbal plăcut şi să obţinem maxim din fiecare meci. Nu cred că vom avea probleme în privinţa menţinerii în Liga a II-a”, a mai spus fotbalistul, care în cariera sa a mai evoluat la Naţional Sebiş, Performanţa Ighiu, ACS Poli Timişoara II şi Millenium Giarmata.

Opt etape au mai rămas de disputat din acest campionat al ligii secunde. În etapa următoare, ASU Poli Timişoara va avea de susţinut un derby bănăţean cu Ripensia, ocupanta locului 9.

Sursa video: Politehnica Timişoara

Sursa foto: Leczki Józsi

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL