Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după eşecul usturător de la Bistriţa: “Arbitrajul cu şmecherii a dus la această diferenţă de scor”


Managerul celor de la HC Zalău a fost extrem de supărat pe arbitri din meciul cu Gloria Bistriţa, dar şi pe ratările elevelor sale din situaţie de unu la unu sau pentru ratările de la 7 m


La finele săptămânii, HC Zalău a suferit un eşec usturător la 10 goluri diferenţă pe terenul celor de la Gloria Bistriţa. După această înfrângere, Gheorghe Tadici s-a arătat extrem de supărat pe arbitri, dar şi dezamăgit de ratările de la 7 m sau pe cele din situaţie de unu la unu.

Totuşi, managerul grupării sălăjene a ţinut să specifice că pe teren au fost multe jucătoare tinere în tabăra Zalăului, care au cedat la presiunea publicului.

“În permanenţă am avut 4 – 5 jucătoare tinere în teren, dar presiunea publicului şi a galeriei a fost foarte mare. A fost şi o ambiţie a lor de a-şi ameliora supărarea pentru că nu s-au calificat la turneul final al Cupei, mai ales că ei făcuseră o ofertă să organizeze turneul şi nici nu se gândeau că vor rata calificarea. Arbitrajul cu şmecherii a dus la această diferenţă mare de scor. Nu aceasta este diferenţa între noi şi echipa din Bistriţa. Pe de altă parte şi noi am avut cinci ratări de la 7 m şi şase ratări unu la unu de pe semicerc, lucru ce a contat foarte mult în economia jocului şi la diferenţa care a fost”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Pentru HC Zalău urmează la finalul săptămânii o deplasare, tot la Bistriţa, acolo unde va participa alături de CSM Bucureşti, SCM Râmnicu Vâlcea şi Măgura Cisnădie la Final Four-ul Cupei României.

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. Zapada

  17 April 2019 at 11:35

  Zalau 14 lovituri de la 7 m la și spui ca te au furat arbitrii doamne ferește ești caz de studiu imbecilule

 2. Dan

  17 April 2019 at 20:55

  ” Zapada”- esti bolnav din nastere…..SE VEDE . Mama ta era imbecila cand a hotarat sa te scape in lumea asta . Au mai fost probabil 4-5 ar de la 7 m , dar retarzi ca tine NU au cum sa inteleaga. Au mai fost si 5-6 eliminari pt Bistrita, au dat si goluri precdate de faulturi in atac mereu la pivot…etc . Ai inteles retardule !?

 3. Praf in ochi

  17 April 2019 at 22:37

  Tadici scrie la comentarii in sfârșit sa deconspirat ,pai cine in afara de el ne dădea aceste detalii tehnice din moment ce meciul nu a fost televizat

 4. DAN PETRAR

  18 April 2019 at 23:00

  Oricine a fost la meci. Orice spectator sau jucatoare , poate da detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL