Connect with us

DIVIZIA A1

Andrzej Kowal: “Victoria de la Steaua ne dă încredere pentru jocurile următoare”


Antrenorul celor de la Volei Municipal Zalău consideră că victoria de trei seturi obţinută în capitală este benefică pentru încrederea şi moralul jucătorilor săi înaintea duelurilor de foc cu SCMU Craiova şi Arcada Galaţi


În urma celor 3 puncte obţinute la Steaua, Volei Municipal Zalău a urcat pe locul secund şi a rămas pe această poziţie după prima etapă din returul play-off-ului.

Asta după ce SCMU Craiova a pierdut surprinzător la Dinamo cu 3 – 0, iar acum gruparea de sub Meseş are două puncte avans faţă de olteni.

Însă, zălăuanii vor să ajungă pe primul loc, iar tehnicianul Andrzej Kowal speră ca echipa sa să îşi continue forma bună.

“Am întâlnit un adversar bun şi cel mai important este că am câştigat cu 3 – 0. Setul doi a fost cel mai echilibrat, dar în general am controlat jocul şi suntem fericiţi că am obţinut o victorie importantă ce ne oferă încredere pentru următoarele jocuri. Cel mai mult mă bucur că atacul a funcţionat foarte bine la Bucureşti şi am fost foarte eficienţi şi trebuie să continuăm la fel”, ne-a declarat Andrzej Kowal.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1