Connect with us

FOTBAL

Sezonul abandonurilor în fotbalul sălăjean. Încă o echipă s-a retras!


După CS Crasna, Voinţa Horoatu Crasnei şi Flacăra Halmăşd, încă o echipă angrenată în competiţiile organizate de AJF Sălaj a abandonat din cauza lipsei de jucători. Este vorba de Someşul Letca care a evoluat în Seria Est din Liga a V-a


Sezonul 2018 – 2019 din ligile judeţene a fost plin de probleme la unele echipe, care au acuzat o lipsă acută de jucători.

În aceste condiţii, la doar două etape după startul campionatului Ligii a IV-a, CS Crasna s-a retras.

Tot în toamnă, s-a mai retras şi Voinţa Horoatu Crasnei din Seria Vest a Ligii a V-a, tot din cauza problemelor de lot.

Deşi a oferit condiţii jucătorilor, atât materiale, cât şi financiare, Flacăra Halmăşd s-a trezit cu un lot restrâns la începutul returului din Liga a IV-a şi a fost nevoită să abandoneze competiţie.

Seria Est din Liga a V-a a rămas singurul eşalon complet cu 16 echipe.

Acest lucru, doar până săptămâna trecută, când pe adresa AJF Sălaj a venit o înştiinţare de la Someşul Letca, care a anunţat că se retrage din cauza lipsei de jucători!?

În cazul celor de la Someşul Letca, problemele sunt şi de altă natură, iar potrivit secretarului – Leontin Moga, Someşul a rămas şi cu datorii destul de mari la AJF Sălaj.

“Am primit un comunicat oficial de la Someşul Letca care ne-a înştiinţat că se retrage din campionatul Seriei Est a Ligii a V-a din cauza problemelor de lot. Asociaţia Sportivă Someşul Letca a rămas şi cu datorii la AJF Sălaj şi este o cifră destul de însemnată, care acoperă participarea la un tur de campionat. Când echipa din Letca se va înscrie într-o competiţie organizată de AJF, prima problemă a noastră va fi recuperarea restanţelor financiare. Din păcate sunt nişte oameni care şi-au făcut loc în unele asociaţii şi ne pun nouă probleme, dar pun în pericol şi jocurile de campionat”, ne-a declarat Leontin Moga, secretarul AJF Sălaj.

Ca urmare a retragerii din campionat, Someşul Letca va pierde toate meciurile din retur cu 3 – 0 la “masa verde”, iar în fiecare etapă câte o echipă va sta.

MAI MULTE PE ACEST SUBIECT, ÎN EDIȚIA ZIARULUI SPORTUL SĂLĂJEAN DE MIERCURI, 17 APRILIE.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL