Connect with us

FOTBAL

Trofeul a ajuns la Ileanda

Someşul Ileanda – FC II Logistic Zalău 4 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Adrian Szekely (‘16), Cristian Sălăntioan (‘86) şi Daniel Petruşca (‘85 şi 90), respectiv Cristian Surducan (‘83)

 

Someşul: Lovasz Alexandru – Radu Suciu, Bogdan Dărăbuş, Cristian Å¢urcaş, Florin Mateşan, Alexandru Turcu (min. 74 Florin Ciobanu), Adrian Szekely, Bogdan Tulici (min. 77 Cristian Sălăntioan), Bogdan Bârle (min. 51 Daniel Petruşca), Flavius Ilieş (min. 68 Răzvan Stănicică) şi Cristian Lazăr. Antrenor: Ştefan Colar

 

FC II Logistic Zalău: Claudiu Chiş (min. 46 Flaviu Dragoş) – Cristian Mocean, Vegh Robert (min. 65 Daniel Ispas), Flaviu Bărnuţiu, Ionuţ Iacob, Ionuţ Moşincat, Ionuţ Petrean, Vlad Lung, Andrei Zacor, Ionuţ Berbecar (min. 59 Cristian Surducan) şi Andrei Teglaş. Antrenor: Vasile Stâncel

 

Jucătorul meciului: CRISTIAN SÄ‚LÄ‚NTIOAN (Someşul)

 

Cartonaşe galbene: Suciu (‘58), respectiv Iacob (‘56)

Au arbitrat: la centru: Marius Răşinar; asistenţi: Roxana Rus şi Matyas Istvan (toţi din Zalău). Observator AJF: Otto Anderco (Zalău)

 

Deşi era campioană cu etape bune înainte de final, în sfârşit Someşul Ileanda a intrat şi în posesia trofeului râvnit de trei ani. Premierea a avut loc la finalul partidei, când observatorul AJF, Otto Anderco i-a răsplătit doar cu o cupă şi o diplomă pe jucătorii pregătiţi de Ştefan Colar pentru parcursul lor ireproşabil din acest sezon. Trebuie să spunem că fiecare fotbalist al Someşului a primit şi câte o medalie (înmânată tot de către observator, dar venite din partea conducerii clubului), iar gândurile lor se îndreaptă acum spre barajul pentru accederea în Liga a III-a, deşi gruparea din Ileanda mai trebuie să joace la Nuşfalău, în ultima etapă a acestui sezon. Circulă zvonuri conform cărora Someşul nu ar dori să se deplaseze pe valea Barcăului din mai multe motive, unul dintre ele fiind legat de problemele financiare, iar celălalt pentru a evita eventualele accidentări. Revenind la meci, trebuie să spunem că gazdele au controlat în mare parte ostilităţile, chiar dacă s-au desprins doar pe final. Terenul greu a încurcat ambele formaţii, însă primul gol a căzut în minutul 16, când Adrian Szekely l-a învins pe Claudiu Chiş cu un şut de la aproximativ 20m. Diferenţa putea fi mult mai mare până la pauză, dar Bogdan Bârle a ratat cu seninătate o sumedenie de ocazii, unele chiar din postură de singur cu portarul. La reluare, jocul a fost mult mai echilibrat şi se părea că ne vom îndrepta spre o victorie la limită a campioanei. Dar ultimele şapte minute au fost de foc, înscriindu-se nu mai puţin de patru goluri. În minutul 83, Cristian Surducan a restabilit egalitatea, plecând, însă, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. Recordul de meciuri câştigate era la un pas de a se sfârşi pentru Someşul, dar în minutul 85 Daniel Petruşca l-a învins pe Flaviu Dragoş cu o frumoasă lovitură de cap, după o centrare a lui Cristian Sălăntioan. Jucătorul din Dej a trecut din postura servantului în cea a finalizatorului un minut mai târziu, când a pătruns impetuos pe partea stângă şi a punctat cu sânge rece. În ultimele secvenţe ale partidei, Daniel Petruşca a realizat “dubla”, distrându-se cu fundaşii adverşi, pe care i-a întors pe toate feţele, şutând apoi sec, fără speranţe pentru portarul lui FC II Logistic Zalău. La final, jucătorii ambelor formaţii arătau asemenea unor gladiatori, murdari din cap până în picioare şi obosiţi din cauza terenului extrem de greu.

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. CINEVA

    30 November -0001 at 0:00

    Florin Ciobanu care a fost defapt Vasile Roman:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL