Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un minor de 16 ani a urcat beat la volan și a provocat un accident grav


Azi noapte, un adolescent de 16 ani și un minor de 14 ani băuţi au vrut să facă o aventură cu maşina, care s-a terminat rău, deoarece lipsa de experienţă şi aburii de alcool l-au făcut pe şoferul de ocazie să piardă controlul volanului, iar autoturismul condus de el s-a oprit într-un cap de pod


Doi minori teribilişti au avut o aventură noctură cu maşina, care s-a transformat într-un coşmar şi care se putea termina cu o mare tragedie.

Astfel, azi noapte, în jurul orei 2.00, după ce au băut, un adolescent 16 ani și un minor de 14 ani au intrat într-o maşină, iar adolescentul a urcat la volan.

Pe raza comunei Buciumi, autoturismul a părăsit carosabilul şi s-a oprit într-un cap de pod.

Impactul a fost dur, astfel că tânărul de la volan a suferit răni grave, în timp ce minorul din dreapta a fost uşor rănit.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la poliţie, pompieri şi ambulanţă.

Tânărul teribilist care a urcat la volan băut a ajuns la spital, iar pe numele său se va întocmi un dosar penal cu de trei capete de acuzare.

Duminică, 14 aprilie a.c., la ora 2.00, un adolescent de 16 ani, din municipiul Zalău, conducea autoturismul pe Drumul Comunal 70A. În localitatea Sângeorgiu de Meseș, pe un sector de drum în aliniament, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi rănirea uşoară a pasagerului de pe locul din dreapta faţă, un minor de 14 ani. La testarea cu alcooltestul a rezultat o valoare pozitivă: conducătorul auto avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Verificările efectuate de politişti au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice si vătămare corporală din culpă.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj