Connect with us

FOTBAL

Reacţia lui Romeo Oltean după incidentele de la Sportul Şimleu – Unirea Mirşid


Oficialul grupării de la poalele Măgurii ne-a declarat faptul că a intrat pe teren la meciul de juniori pentru a aplana un conflict între jucători, iar în ceea ce priveşte incidentul cu observatorul partidei, Oltean a spus că l-a împins în vestiar, însă, nu l-a lovit


Derby-ul dintre Sportul Şimleu şi Unirea Mirşid a fost unul tensionat şi s-a lăsat cu şapte persoane sancţionate.

De la un avertisment primit de delegatul Ioan Gurzău şi până la 6 etape de suspendare primite de Borbe Păunescu, junior la Unirea. O sancţiune de 4 etape a primit şi Romeo Oltean.

Oficialul grupării de la Sprotul Şimleu a intrat pe teren la meciul de juniori, deşi era în stare de suspendare. Însă, acesta susţine că a pătruns pe teren pentru a aplana un conflict.

“La meciul de juniori, un jucător de la Unirea Mirşid, cu numărul 17 (n.r. Borbe),  l-a lovit pe un jucător de-al nostru, dar şi pe arbitrul asistent şi în acel moment s-a creat un meleu şi copiii au început să se bată şi am intrat pe teren pentru a aplana conflictul, mai ales că Unirea nu avea niciun delegat pe bancă, doar copii. Cel care a pornit această nebunie nu s-a calmat şi m-a înjurat şi pe mine, iar atunci l-am prins de piept şi l-am împins. Atunci, arbitrul asistent mi-a zis să ies de pe teren şi am ieşit”, ne-a declarat Romeo Oltean.

După ce spiritele s-au mai calmat şi meciul s-a încheiat, la vestiare a avut loc un moment de fair-play din partea juniorilor de la Mirşid, la îndemnul lui Mihai Bode, gest apreciat şi lăudat de Oltean.

“Mihai Bode a intervenit şi i-a calmat pe copii, iar la ieşirea din stadion i-a luat pe fiecare în parte şi i-a trimis să-şi ceară scuze pentru cele întâmplate. Primul a fost chiar jucătorul cu numărul 17. Ne-am dat mâna şi le-am urat baftă mai departe. I-am zis şi lui deja, dar pe această cale mai zic odată, pentru mine, gestul lui Bode este impresionant. Chiar dacă nu ne ştim personal, doar din văzute, i-am zis lui Mihai că este un om deosebit pentru acest gest”, a mai spus oficialul de la Sportul Şimleu.

Însă, dacă conflictul de la meciul de juniori a fost aplanat, Romeo Oltean a fost implicat într-o “fază” controversată şi la finalul meciului de seniori, tocmai cu observatorul partidei, Simion Corb.

“La finalul meciului de seniori, domnul Corb, în loc să meargă în vestiar, a stat şi s-a certat cu lumea de pe margine şi avea o atitudine arogantă. Pentru a evita o situaţie mai neplăcută, l-am împins pe domnul observator în vestiar, însă, nicidecum nu l-am lovit”, a încheiat Romeo Oltean.

1401 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Sabau

    13 April 2019 at 18:47

    Un gunoi de om,fără caracter nu-i prima oară că face scandal la meci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL