Connect with us

Ştiri din Sălaj

Elevii din Hida primesc câte o masă caldă pe zi


Nu mai puţin de 227 de preşcolari şi elevi din învăţământul primar şi 191 de elevi de la gimnaziu şi liceu vor beneficia de câte un pachet alimentar


Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj anunţă că potrivit Ordonanței de Urgență nr. 97/2018 din 9 noiembrie 2018 privind aprobarea Programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 50 de unități de învățământ preuniversitar de stat, Liceului Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida „i se acordă, cu titlu gratuit, un suport alimentar, constând într-un pachet alimentar sau într-o masă caldă pe zi, în limita unei valori zilnice de 10 lei/beneficiar, inclusiv taxa pe valoarea adăugată.

Programul respectiv a fost pus în aplicare, începând cu data de 8 aprilie 2019 și va continua până la sfârșitul anului școlar în curs.

Astfel, 227 de preșcolari și elevi din învățământul primar vor primi o masă caldă, iar 191 de elevi din învățământul gimnazial și liceal vor primi câte un pachet alimentar.

În total, este vorba despre 418 preșcolari și elevi. Menționăm că suma alocată pentru finanțarea acestui program-pilot de care beneficiază Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida este în valoare de 836 mii lei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj