Connect with us

HANDBAL

Junioarele III de la CSS Zalău, victorioase la Sânicolau Mare


Micuţele handbaliste pregătite de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae au obţinut o victorie la şase goluri diferenţă în Banat. Din păcate, însă, la trei zile distanţă de la acel succes, zălăuancele au fost învinse pe teren propriu de ACS Băile Herculane


Junioarele III de la CSS Zalău au bifat a doua victorie la Grupa Speranţe. După victoria obţinută la Drobeta Turnu Severin, zălăuancele au reuşit să câştige, tot în deplasare, de această dată la Sânicolau Mare. Meciul din Banat a început mai bine pentru gazde, deşi CSS Zalău a deschis scorul prin Karina Ghinea.

Unirea Sânicolau Mare a egalat rapid şi s-a instalat la conducere, având avantaj, 2 – 1, 3 – 2 sau 4 – 3. Însă, pentru sălăjence primele 10 minute au fost ceva mai grele, după care jocul a “curs” în favoarea lor şi au preluat conducerea.

Totuşi, Unirea nu a cedat cu una cu două şi a revenit la “cârma” partidei, având chiar un avantaj de patru goluri 13  – 9. Dar, motivate de pe margine de Gabriela Muntean, micuţele handbaliste zălăuane au marcat de cinci ori consecutiv şi au preluat conducerea, scor 13 – 14.

Gazdele au egalat, însă, în ultimul minut, Karina Ghinea a marcat pentru CSS Zalău şi la finalul primei reprize, sălăjencele aveau avantaj minim. În partea secundă, jocul a continuat în acelaşi ritm “nebun” cu răsturnări de situaţie. Până la urmă, victoria le-a aparţinut celor de la CSS Zalău, la şase goluri diferenţă.

Cea mai bună marcatoare în acest joc fiind Karina Ghinea, cu 12 goluri, urmată de Vereş Krisztina cu 8 goluri. După o deplasare lungă, la doar trei zile distanţă, CSS Zalău a avut parte de o nouă confruntare, de această dată pe teren propriu, în faţa celor de la ACS Băile Herculane.

Din păcate, deşi au făcut o primă repriză bună, fetele pregătite de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae au cedat iniţiativa în partea secundă, iar echipa din Băile Herculane a plecat de la Zalău cu toate punctele puse în joc.


Unirea Sânicolau Mare - CSS Zalău 30 – 36 (14 – 15)

CSS Zalău: Denisa Pop, Andreea Serencu, Maya Pop – Karina Ghinea (12 goluri), Vereş Krisztina (8), Antonia Ţurcaş (5), Baczo Bianka (4), Ana Cighi (4), Andra suciu (2), Paula Maliţa (1), Roxana Pădurean, Denisa Vedinaş şi Diana Vedinaş. Antrenor: Gabriela Muntean. Antrenor secund: Raluca Nicolae


CSS Zalău – ACS Băile Herculane 26 – 31 (16 – 13)

CSS Zalău: Denisa Pop, Andreea Serencu, Maya Pop – Karina Ghinea (9 goluri), Beatrice Roş (6), Mara Pop (4), Miruna Labo (3), Vereş Krisztina (2), Antonia Ţurcaş (1), Andra Suciu (1), Baczo Bianka, Ana Cighi, Paula Maliţa, Alexandra Sabou, Roxana Pădurean şi Diana Vedinaş. Antrenor: Gabriela Muntean. Antrenor secund: Raluca Nicolae


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL