Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Rapid Zimbor scapă victoria printre degete la Tihău


După ce a avut puterea să revină de la 1 – 0 şi să întoarcă rezultatul, Rapid a fost egalată la 2 cu două minute înainte de fluierul final, în urma unei neînţelegeri în defensivă. Denis Boie a fost eroul gazdelor, atacantul reuşind o dublă de efect. Cu toate acestea, Zimborul a revenit pe locul 2, profitând de rezultatele înregistrate în această rundă


Unul dintre derby-urile acestei etape au avut loc la Tihău, acolo unde echipa condusă de Florin Mitrea a primit vizita Rapidului din Zimbor. Cele două echipe erau la egalitate de puncte înaintea duelului direct, astfel că duelul direct era aşteptat cu “sufletul la gură”.

Astfel, în prezenţa a aproximativ 100 de spectatori a început meciul, iar cei prezenţi la teren au avut ce să vadă. Ambele echipe practică un joc spectaculos, iar după numai 10 minute, Denis Boie a deschis scorul.

După o combinaţie la mijlocul terenului, atacantul Tihăului a primit o pasă peste apărarea Zimborului, a şutat din prima de la aproximativ 12 metri şi l-a învins pe Dan Markhoul, pentru 1 – 0.

Totuşi, bucuria gazdelor nu a durat prea mult, deoarece în urma unei lovituri de la colţul terenului, mingea a ajuns la Răzvan Cucerzan, iar de pe linia careului de 16 metri, fundaşul echipei oaspete a şutat perfect la firul ierbii şi a restabilit egalitatea. Gazdele puteau reveni în avantaj, însă, Dan Markhoul a parat şutul lui Boie, iar golul a “picat” la cealaltă poartă.

După un triunghi de pase între Marian Silaghi, Valentin Roşca şi Dan Petrean, cel din urmă a pătruns în careu, a driblat un fundaş advers şi a şutat imparabil pentru 1 – 2.

La acest scor, gazdele s-au năpustit în atac şi acelaşi Denis Boie a pus în pericol poarta Zimborului, însă până la pauză nu s-a mai marcat. În partea secundă, ambele echipe au avut şansa să înscrie, însă, până la urmă eforturile echipei din Tihău au fost răsplătite, iar în urma unei neînţelegeri în defensiva oaspeţilor, Denis Boie a restabilit egalitatea cu două minute înainte de final.

Să spunem că pentru ACS Tihău urmează un alt derby, la Bălan, în timp ce Rapid Zimbor va primi vizita celor de la Someşul Gâlgău. Meciul dintre cele două combatante se va disputa pe terenul de fotbal din Sântămărie.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 10 aprilie.


ACS Tihău – Rapid Zimbor           2 – 2 (1 – 2)

Au marcat: Denis Boie (‘10 şi 88), respectiv Răzvan Cucerzan (‘17) şi Dan Petrean (‘31)

ACS Tihău: Dan Morar – Florin Ilieş, Cătălin Mureşan, Ionuţ Păşcuţă, Bogdan Olar, Lucian Mone, Cătălin Opriş (cpt.), Radu Oros, Ionuţ Lazăr, Vasile Vereş şi Denis Boie. Rezerve: Paul Martin, Fernando Oros, Răzvan Mitrea, Adrian Popovici, Ştefan Martin şi Lucian Pocol. Delegat: Florin Mitrea

Rapid: Dan Markhoul – Paul Mureşan, Cosmin Tămăşan, Răzvan Cucerzan, Alin Gherman, Constantin Merca, Dan Petrean, Mihai Butuza, Marian Silaghi, Marius Tisăliţă şi Valentin Roşca. Rezerve: Ciprian Roman, Bogdan Ochiş,  Paul Cirebea, Răzvan Mureşan, Laurenţiu Codorean şi Gabriel Mureşan. Delegat: Liviu Ciuca

Au arbitrat: la centru: Ştefan Bîrjac (Păuşa), asistenţi: Andrei Morar şi Marius Giamănu (ambii din Zalău)

Observator AJF: Liviu Buzure (Jibou)

Jucătorul meciului: RĂZVAN CUCERZAN



 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL