Connect with us

Ştiri din Sălaj

Reţinut de poliţişti pentru nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti şi distrugere


Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică-Compartimentul Poliţie de Proximitate au reţinut un tânăr de 22 de ani, din municipiul Zalău. Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti şi  distrugere.


La data de 8 aprilie, ora 14.10, Poliţia a fost sesizată, prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie, din municipiul Zalău, cu privire la faptul că fiul acesteia, cu acelaşi domiciliu, s-a deplasat la locuinţă.

Deşi, pe numele lui, Judecătoria Zalău a emis ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni (11.10.2018-10.04.2018), pentru ameninţări cu acte de violenţă la adresa familiei.

După sesizarea faptei, cel în cauză a părăsit locuinţa, a distrus două geamuri de la uşa de acces în bloc şi a plecat, fiind prins la scurt timp de poliţişti.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul a fost reţinut, luni, 8 aprilie, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea luării unei măsuri preventive.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj