Connect with us

Feminin

Naţionala României de fotbal feminin, dublă victorie în faţa Maltei


Reprezentativa pregătiă de selecţionerul Mirel Albon a trecut în două rânduri de Malta, în două meciuri disputate la Mogoşoaia


La finele săptămânii trecute, naţionala României de fotbal feminin a avut programate două jocuri amicale împotriva reprezentativei din Malta. Cele două jocuri s-au disputat la Mogoşoaia.

Pentru primul joc, selecţionerul Mirel Albon a apelat încă din primul minut la nu mai puţin de 5 jucătoare născute după anul 2000. De altfel, una dintre acele jucătoare au şi deschis scorul, este vorba despre Ioana Bălăceanu, fotbalistă născută în anul 2003. 1 – 0 fiind şi rezultatul primei reprize.

Repriza a doua s-a desfăşurat în aceeaşi manieră, iar singurul gol al părţii secunde a fost marcat de Maria Ficzay, cea care a stabilit şi scorul final, 2 – 0 pentru România.

Duminică, 7 aprilie, cele două reprezentative s-au întâlnit din nou, tot la Mogoşoaia.

De această dată, Naţionala noastră a obţinut o victorie mai categorică, scor 5 – 0. Ştefania Vătafu şi Cosmina Duşa au reuşit câte o dublă, iar pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi experimentata Florentina Olar.

 


România – Malta 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Ioana Bălăceanu (40) şi Maria Ficzay (83)


România – Malta 5 – 0 (3 – 0)

Au marcat: Ştefania Vătafu (19, 90+2), Cosmina Dușa (36, 51), şi Florentina Olar (45)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin