Connect with us

FOTBAL

“Familia” Minerul Sărmăşag se reuneşte în vară pentru un eveniment special


Pe data de 8 iunie, foştii componenţi ai Divizionarei C sunt aşteptaţi la Sărmăşag pentru un meci demonstrativ între seniorii şi juniorii de la Minerul, dar şi pentru “repriza a III-a” unde se vor depăna amintiri. În cadrul întâlnirii, foştii antrenori şi conducători ai echipei vor primi tricouri personalizate cu Minerul Sărmăşag


Deşi au trecut 14 ani de când Minerul Sărmăşag a dispărut din peisajul fotbalistic, foştii componenţi ai Divizionarei C au rămas uniţi şi în ultimii ani, la iniţiativa lui Marius Paşca şi Florin Morar, Minerul a evoluat la Memorialul “Radu Gog”, o competiţie caritabilă de un real succes.

Şi în vară, în “familia” Minerul Sărmăşag va avea loc un eveniment special, care a fost pus la cale de fostul jucător al echipei din Sărmăşag – Florin Morar.

Evenimentul va avea loc în data de 8 iunie, la Sărmăşag, unde sunt aştptaţi cât mai mulţi foşti componenţi ai echipei, jucători, antrenori, dar şi conducători.

“Eu mă ocup de tot ceea ce înseamnă acest eveniment, în memoria tatalui meu care a fost preşedintele clubului în anii 85 – 89. Am discutat şi cu domnul primar din Sărmăşag şi ne va sprijini în acest demers”, a spus Florin Morar, organizatorul acestui eveniment.

De la ora 13.00, la sala de sport a liceului din Sărmăşag va avea loc un joc şcoală între seniori şi juniori, după care de la ora 17.00, întâlnirea va continua cu repriza III-a, la Cabana Primăriei din Sărmăşag, unde foştii componenţi ai Divizionarei C sunt aşteptaţi împreună cu soţiile.

Pentru întâlnirea de la începutul lunii iunie, organizatorul evenimentului – Florin Morar – va oferi tricouri personalizate cu Minerul Sărmăşag pentru foştii antrenori şi conducători.

Deja şi-au anunţat participarea foştii antrenori Vasile Stâncel, Dorin Barbu, Vasile Mureşan, Augustin Man, dar şi foştii conducători – Eugen Scurt, Ionică Gordan şi Kovacs Ladislau.

Marius Paşca, Ioan Meleg, Alexandru Pop, Cristian Boitor, fraţii Maslinca, fraţii Remeş au mai confirmat prezenţa, dar lista va fi mult mai numeroasă, mai ales că până la acest eveniment sunt mai bine de două luni.

“Ziua de 13 iunie 2005 a fost ultima în care, la Sărmăşag, s-a putut vorbi despre fotbal. A fost ultimul meci al echipei Minerul Sărmăşag în Divizia C. Ne-am gândit că ar fi bună o revedere la 14 ani distanţă. Este o iniţiativă lăudabila şi ne bucurăm să vedem că cei care au posibilitatea să fie prezenţi răspund pozitiv invitaţiei şi doresc să vina să ne bucurăm împreuna de cateva ore în care să depanăm amintiri. La întrunire sunt invitaţi toti cei care au făcut parte din această grupare, fără să aştepte invitaţii. Îi aşteptăm sambata 8 iunie 2019, ora 13 la Sărmăşag, pe toţi cei care n-au uitat acele clipe magice, dar şi pe cei tineri care au auzit de noi doar din povestirile celor mai în vârstă sau care au jucat doar la juniori. Motto-ul intalnirii este: “Prietenie Adevărată! Minerul Sărmăşag, o tradiţie care continuă”, ne-a declarat Florin Morar.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL