Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţiştii sălăjeni organizează o campanie de prevenire a criminalităţii în mediul rural


„Împreună pentru o comunitate mai sigură!” este noua campanie de prevenire a criminalității în mediul rural, pe care o derulează Poliţia Română, cu sprijinul OMV Petrom, în perioada aprilie – iunie 2019. Campania se va desfăşura şi la nivelul judeţului Sălaj


Obiectivul campaniei este conștientizarea cetățenilor din mediul rural asupra importanței prevenirii în ceea ce privește furturile, înşelăciunile, precum și importanţa asigurării antiefracţie, prevenirii delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor, priorităţi permanente ale Poliţiei Române.

Un segment important în desfăşurarea acţiunilor preventive este reprezentat de informarea cetățenilor din mediul rural cu privire la măsurile de protecţie pe care fiecare persoană trebuie să le cunoască şi să le adopte pentru a-şi spori siguranţa proprie, a familiei sale şi nu în ultimul rând, a comunităţii în care trăieşte.

Campania se a desfăşura şi la nivelul judeţului Sălaj.

Poliţiştii vor organiza acţiuni cu grupuri ţintă (întâlniri cu elevii în unităţile de învăţământ, precum şi activităţi pentru informarea persoanelor care locuiesc singure sau în zone izolate), pentru diseminarea mesajelor preventive şi vor distribui pliante cu conţinut specific domeniilor vizate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj