Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după victoria cu CSM Slatina: “Am reuşit o victorie cât se poate de clară”


Managerul celor de la HC Zalău consideră că echipa sa a obţinut o victorie categorică şi s-a arătat mulţumit de rezultatul înregistrat, având în vedere că sălăjencele s-au impus la nouă goluri diferenţă în faţa echipei pregătite de Victorina Bora


HC Zalău a reuşit duminică o victorie categorică în faţa celor de la CSM Slatina. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici s-a impus la nouă goluri diferenţă în faţa grupării din judeţul Olt şi în urma acestui rezultat a urcat pe locul 6 în clasamentul Ligii Florilor.

În jocul cu CSM Slatina, Gheorghe Tadici a dat şansa să evolueze şi jucătoarelor tinere sau care au prins mai puţine minute în acest sezon, iar unele au profitat de şansa primită.

„Am reuşit o victorie cât se poate de clară şi suntem în grafic. În acest meci le-am dat şansa şi jucătoarelor tinere să evolueze, unele chiar din start, iar unele dintre ele sunt jucătoare promiţătoare. Suntem mulţumiţi de ceea ce am obţinut şi aşteptăm meciurile următoare, în special pe cele din final four-ul Cupei României”, a declarat Gheorghe Tadici.

Următorul joc din campionat pentru HC Zalău va avea loc duminică, 14 aprilie, în deplasare la Gloria Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL