Connect with us

JUNIORI

Echipa de minivolei a Academiei “Marius Lazăr” s-a calificat la al doilea turneu semifinal


Micuţii voleibalişti au ocupat locul 3 la turneul semifinal de la Dej şi au obţinut biletele către al doilea turneu semifinal, acolo unde au şansa să obţină calificarea către turneul final


Prima parte a campionatului de minivolei s-a încheiat, iar Sălajul s-a prezentat cu două echipe la turneul semifinal, este vorba despre CSS Zalău şi Academia de Volei “Marius Lazăr”. În total, au fost organizata patru turnee semifinale, ce au avut loc la finalul săptămânii trecute.

Bucureşti, Ştei, Baia Mare şi Dej au fost oraşele organizatoare, iar echipele sălăjene au participat la cel de la Dej, alături de echipa gazdă, CSS Lapi Dej şi CSS Nicu Gane Fălticeni. Echipa clasată pe locul 1 în fiecare turneu semifinal obţine calificarea directă la turneul final, în timp ce echipele de pe locurile 2 şi 3 se califică la al doilea turneul semifinal.

“Academicienii” zălăuani au şi deschis “balul” la turneul de la Dej, înfruntând echipa gazdă. Primele două seturi le-au revenit celor de la Dej, după care, băieţii lui Marius Lazăr au câştigat setul 3. Însă, actul patru le-a revenit dejenilor, care au câştigat şi meciul. Nici CSS Zalău nu a avut un prim meci mai strălucit şi a pierdut cu acelaşi scor împotriva echipei CSS Nicu Gane Fălticeni.

În schimb, Academia de Volei “Marius Lazăr” a reuşit să obţină prima victorie de la turneul semifinal în faţa echipei din Fălticeni. De cealaltă parte, CSS Zalău a fost învinsă de CSS Lapi Dej.

În meciul direct al celor două echipe din Sălaj, Academia de Volei “Marius Lazăr” a câştigat un set şi chiar dacă CSS Zalău a câştigat meciul, echipa lui Marius Lazăr s-a clasat pe locul 3 şi s-a calificat la al doilea turneu semifinal. Turneul semifinal a fost câştigat de CSS Lapi Dej, care a trecut cu 3 – 2 de CSS Nicu Gane.

“Am avut parte de o grupă grea şi este foarte bine că am reuşit să ne calificăm la al doilea turneu semifinal, acolo unde se vor califica două echipe din patru. În prima zi am jucat cu Dejul şi un pic ne-am cam speriat de joc. În meciul doi, am jucat cu Fălticeniul, o echipă mobilă, dar am prestat un joc foarte bun şi am reuşit să ne impunem cu 3 – 0. În ultima zi, am jucat cu CSS Zalău şi băieţii aveau obiectiv să câştige minim un set pentru a obţine calificarea la al doilea turneu semifinal, însă în acest meci am folosit tot lotul. Din păcate, cei de la CSS Zalău nu au reuşit să se califice”, ne-a declarat Marius Lazăr.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI