Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “O victorie cu CSM Slatina ne poate aduce liniştea pe final de sezon”


Antrenorul celor de la HC Zalău consideră că o victorie în faţa celor de la CSM Slatina le-ar aduce sălăjencelor liniştea în acest final de sezon, vizavi de locurile periculoase ale clasamentului


HC Zalău are un moral bun după ce a reuşit să se califice în final four-ul Cupei României şi priveşte cu încredere duelul din campionat, de duminică, cu CSM Slatina.

O victorie a sălăjencelor în această dispută ar aduce liniştea pe final de sezon la Zalău, conform antrenorului Gheorghe Tadici.

“Este un meci important şi se poate observa acest lucru şi după situaţia din clasament. O victorie cu CSM Slatina ne poate aduce liniştea pe finalul acestui sezon vizavi de locurile periculoase, mă refer la cele de baraj. Sigur, noi mai jucăm acasă şi cu Gloria Buzău, dar trebuie să câştigăm jocul cu CSM Slatina şi să nu mai avem emoţii. Întâlnim o echipă care este într-o creştere de formă, a făcut achiziţii bune, dar la fel ca şi noi au unele jucătoare accidentate. Trebuie să tratăm cu seriozitate acest joc”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Meciul dintre HC Zalău şi CSM Slatina va avea loc duminică, ora 12.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL