Connect with us

HANDBAL

HC Zalău joacă din nou pe teren propriu


După partida din Cupa României cu Gloria Bistriţa, gruparea de sub Meseş va evolua din nou în faţa propriilor suporteri. Duminică, echipa lui Tadici întâlneşte CSM Slatina, formaţie aflată pe locul 9


Duminică, ora 12.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău: HC Zalău – CSM Slatina

Săptămâna trecută a fost una perfectă pentru HC Zalău, care joia trecută a obţinut prima victorie din deplasare din acest campionat şi s-a impus pe terenul Universităţii Cluj cu 34 – 33.

Duminică, echipa lui Tadici a bifat o victorie şi mai importantă cu Gloria Bistriţa, în sferturile Cupei României şi s-a calificat la turneul final. Şi la finalul acestei săptămâni, HC Zalău joacă din nou în faţa propriilor fani, de data aceasta în campionat, urmând să primescă vizita celor de la CSM Slatina.

Adversara Zalăului de duminică ocupă locul 9 şi are cu 3 puncte mai puţin decât gruparea de sub Meseş, dar Tadici se aşteptă la un joc dificil, mai ales că CSM Slatina vine cu moral bun, după ce în etapa trecută a câştigat pe teren propriu cu Minaur Baia Mare.

Având în vedere situaţia din clasament şi faptul că joacă acasă, HC Zalău este favorită şi vrea cele 3 puncte pentru a avea linişte pe final de sezon.

Şase etape au mai rămas de jucat până la finalul campionatului, iar grupare de sub Meseş ocupă locul 7, dar are un avans de 6 puncte faţă de Dunărea Brăila, echipă care se află pe loc de baraj. Partida dintre HC Zalău şi CSM Slatina se dispută duminică de la ora 12.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Biletele pentru acest meci se pun în vânzare în ziua meciului, începând cu ora 10.00. În turul de campionat, CSM Slatina a câştigat cu 27 – 21 în faţa Zalăului, însă la meciul respectiv Tadici nu a contat pe mai multe jucătoare importante.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL