Connect with us

FOTBAL

Adrian Baidoc şi-a “răpus” fosta echipă


Atacantul celor de la Silvania Cehu Silvaniei a marcat singurul gol al partidei în duelul câştigat de cehani pe terenul celor de la ACS Ardealul Crişeni, adică fosta lui echipă


În pauza de iarnă, pe banca tehnică a celor de la ACS Ardealul Crişeni au avut loc mai multe modificări, iar antrenor principal a devenit experimentatul Liviu Feraru şi gruparea din Crişeni spera la un loc în prima jumătate a clasamentului.

Însă, programul nu i-a avantajat deloc, iar în primele 3 etape din retur, Crişeniul a înregistrat trei eşecuri împotriva unor echipe de top precum Sportul Şimleu, Rapid Jibou şi Unirea Mirşid.

La finele săptămânii, la Crişeni a ajuns o altă echipă de top din Liga a IV-a, este vorba de Silvania Cehu Silvaniei, însă, cu toate acestea gazdele sperau la prima victorie din 2019.

Însă, de cealaltă parte, cu doar două egaluri şi o victorie în ultimele trei etape, echipa pregătită de Dan Lucaciu avea mare nevoie de cele trei puncte puse în joc, pentru a mai spera la un loc pe podium.

În prezenţa unei asistenţe numeroase, meciul a fost destul de echilibrat în prima repriză, iar cea mai mare ocazie a primei părţi le-a aparţinut oaspeţilor, însă, Sergiu Pop a ratat incredibil din 6 metri, astfel că prima repriză s-a încheiat fără gol.

După revenirea de la cabine, Silvania Cehu Silvaniei a fost echipa care şi-a creat ocaziile mai periculoase şi până la urmă, inevitabilul s-a produs în minutul 73.

Astfel, Adrian Baidoc – jucător ajuns la Cehu Silvaniei tocmai de la Ardealul Crişeni – a transformat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 23 de metri şi a deschis scorul, învigându-l pe fostul său coleg şi în acelaşi timp frate, Bogdan Baidoc.

Adi Baidoc a fost aproape să-şi învingă fratele din nou, câteva minute mai târziu, tot din lovitură liberă.

Însă, de această dată, şutul atacantului echipei oaspete a nimerit doar bara.

Până la final, oaspeţii au solicitat şi o lovitură de la 11 m, însă, centralul nu a acordat-o şi meciul s-a terminat cu victoria la limită a celor de la Silvania Cehu Silvaniei, la capătul unui joc în care antrenorul oaspeţilor a fost eliminat pentru proteste vehemente la adresa arbitrilor.

“A fost un meci greu, din cauza terenului care a fost sub orice critică. Noi am încercat să punem mingea jos şi consider că am controlat jocul, însă starea proastă a terenului şi-a pus amprenta asupra calităţii jocului. În schimb, sunt mai dezamăgit de arbitrajul de care am avut parte la Crişeni şi în special de arbitrajul sălăjean din ultima vreme. Se vede o diferenţă extraordinar de mare când vin arbitrii din alte judeţe, despre modul cum arbitrează ei şi cum arbitrează sălăjenii. Sunt dezamăgit şi de cei divizionari, iar cei tineri nu au ce învăţa de la ei. Dacă un arbitru divizionar a ajuns să înjure jucătorii pe teren, acest comportament lasă de dorit”, ne-a declarat Dan Lucaciu.


ACS Ardealul Crişeni – Silvania Cehu Silvaniei 0 – 1 (0 – 0)

A marcat: Adrian Baidoc (‘73)

ACS Ardealul: Bogdan Baidoc – Ovidiu Bojan, Cătălin Lazăr, Veres Pall, Vlad But, Vegh Roland, Paul Hanga, Sorin Iacob (cpt.), Darius Ungur, Sergiu Ardelean şi Bogdan Paşka. Rezerve: Marius Pop – Kaszta Adrian, Cosmin Paşka, Alexandru Pojar, Sebastian Pop, Kulcsar Nicolae şi Ilyes Tamas. Antrenor: Liviu Feraru. Delegat: Călin Morar

Silvania: Rareş Nicoară – Ştefan Nicoară, Marius Iuhas, Vlad Ţiriac, Răzvan Nicorici (cpt.), Bogdan Ungur, Marcel Mureşan, Sergiu Pop, Adrian Baidoc, Bacso Tamas şi Vlăduţ Buciuman. Rezerve: Raul Bumbaş – Kiss Krisztian. Antrenor: Dan Lucaciu. Delegat: Janos Krisztian

Au arbitrat: la centru: Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), asistenţi: Călin Argyelan (Suplacu de Barcău) şi Răzvan Baidoc (Zalău)

Observator AJF: Vasile Olar (Şimleu Silvaniei)

Jucătorul meciului: ADRIAN BAIDOC

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 aprilie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL