Connect with us

FOTBAL

Goluri pe bandă rulantă!


Juniorii A de la CS Atletic Zalău au câştigat pe terenul ultimei clasate cu un categoric 12 – 0. Prin acest succes, elevii lui Claudiu Cornaci au rămas în bătălia pentru primul loc


După o etapă de pauză, juniorii republicani de la Atletic au revenit cu mare poftă de joc şi acest lucru s-a văzut în partida disputată pe terenul celor de la CIL Sighetu Marmaţiei.

În faţa ultimei clasate, gruparea de sub Meseş nu a avut nici cea mai mică emoţie şi a luat la ţintă poarta adversă încă din primele minute.

În primul sfert de oră, gruparea antrenată de Claudiu Cornaci conducea cu 2 – 0, iar tot în prima repriză, Atletic a mai marcat de trei ori.

Recitalul a continuat şi în partea secundă, iar formaţia zălăuană a fost cea care a condus ostilităţile, în timp ce maramureşenii au dus cu greu mingea în careul lui Gabriel Dragomir.

Deşi soarta învingătoarei era decisă, Atletic a continuat să pună presiune la poarta adversă şi în repriza secundă a mai marcat de şapte ori.

Cristian Mureşan a ieşit în evidenţă cu cinci goluri, dar pe lista marcatorilor  şi-au mai trecut numele încă şase jucători.

S-a terminat 12 – 0, iar după acest succes categoric, CS Atletic Zalău a rămas pe locul secund, la 3 puncte în spatele liderului.

În etapa următoare, formaţia zălăuană va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, iar în cazul unei victorii va egala la puncte liderul, care în runda de sâmbătă va sta.

“Am întâlnit un adversar foarte slab şi acest joc nu îl putem numi nici măcar unul de antrenament. Nu ştiu de ce s-au mai înscris în campionat cei de la Sighetu Marmaţiei, fiindcă toate meciurile le pierd la scor. Am luat 3 puncte şi acum ne pregătim pentru partida cu Minaur Baia Mare. Trebuie să câştigăm acest joc pentru a rămâne în bătălia pentru primul loc”, ne-a declarat Claudiu Cornaci.


CIL Sighetu Marmaţiei – Atletic Zalău 0 – 12 (0 – 5)

Au marcat: Cristian Mureşan (5), Raul Irimeş (2), Dan Kurti, Laurenţiu Chiş, Mihai Ciutre, Adelin Moroşan şi Dragoş Pop

CS Atletic: Gabriel Dragomir – Alin Chende, Kurti Eduard, Antonio Cuibuş, Raul Moldovan, Ştefan Ţîrle, Dragoş Pop, Mihai Ardelean, Raul Irimeş, Adelin Moroşan şi Cristian Mureşan. Au mai evoluat: Mădălin Şandor, Mihai Ciutre şi Laurenţiu Chiş Antrenor: Claudiu Cornaci

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL