Connect with us

TENIS

Oana Flonta s-a oprit în sferturi la Circuitul Naţional de la Bucureşti


Tenismena de la CSM Zalău a fost eliminată din drumul  spre finală de favorita numărul 3 a competiţiei, Nagy Maria Teodora


Oana Flonta este una dintre cele mai talentate tenismene de la CSM Zalău şi cea mai valoroasă la categoria de vârstă 12 ani. Astfel, tenismena ocupă locul 12 în clasamentul Federaţiei Române de Tenis. Pentru Flonta, anul 2019 a început destul de bine şi tânăra a făcut senzaţie la Cluj-Napoca, oraş în care a reuşit să câştige Cupa “Napoca”.

După acel succes, pentru sălăjeanca noastră a urmat participarea la un Circuit Naţional.  Astfel, duminică a debutat Circuitul Naţional FRT – Trofeul Sportul Studenţesc, competiţie destinată categoriei de vârstă 12 ani, atât la fete, cât şi la băieţi. Având în vedere locul bun ocupat în clasament, Oana Flonta s-a calificat direct pe tabloul principal, fiind şi favorita numărul 5.

Însă, până să ajungem la meciurile de pe tabloul principal, să spunem că 32 de fete s-au duelat în calificări pentru opt locuri pe tabloul principal, pentru a completa “lotul” de 32.

După încheierea calificărilor, au început şi meciurile de pe tabloul principal, iar primul adversar al Oanei Flonta a fost Ana Maria Brotea, o sportivă venită din calificări. Tenismena de la CSM Zalău nu a avut nicio emoţie şi a câştigat meciul în două seturi, scor 6 – 0, 6 – 2.

A urmat disputa cu Ilinca Sagmar, pe care de asemenea, sălăjeanca a câştigat-o cu acelaşi scor înregistrat şi în primul meci. Astfel, Flonta s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei, acolo unde o aştepta Nagy Maria Teodora, favorita numărul 3. Din păcate, marţi dimineaţa, pe o vreme rece şi vânt puternic, Oana Flonta nu s-a adaptat condiţiilor de joc şi a fost învinsă de Nagy Maria, scor 3 – 6, 4 – 6, fiind eliminată din competiţie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS