Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Comuna Surduc se mândreşte cu o sală de sport modernă


Joi dimineaţa a avut loc inaugurarea sălii de sport la care au participat şi oficialităţi înalte ale judeţului, dar şi viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regional şi administraţiei publice


Sărbătoare în comuna Surduc. Astfel, ziua de 4 aprile 2019 va rămâne ziua în care a fost inaugurată în comună o sală de sport modernă. Compania Naţională de investiţii a finalizat acest proiect, iar comunitatea locală se poate bucura de cele mai bune condiţii pentru practicarea sportului.

La acest eveniment a fost prezent şi viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice a efectuat joi, 4 aprilie, o vizită de lucru în judeţul Sălaj, alături de directorul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), Irina Manuela Pătrăşcoiu şi secretarul de stat în MDRAP, Ionuţ Gâdea.

Programul reprezentanţilor guvernamentali a debutat la Surduc unde, în compania prefectului Florin Florian, a preşedintelui Consiliului Judeţean, Tiberiu Marc, a unor oficialităţi locale şi judeţene precum deputatul Lucian Bode – preşedintele Partidului Naţional Liberal Sălaj, Liviu Balint – deputat PSD, Gheorghe Pop – senator PSD, a fost inaugurată o sală de sport finanţată prin CNI.

Este vorba de o sală de sport cu 180 de locuri, de tip monovolum, structurată astfel încât parterul să fie dedicat sportivilor şi activităţilor sportive, iar etajul să fie dedicat tribunei pentru spectatori.

Sala de sport a fost prevăzută pentru practicarea mai multor discipline sportive (handbal, baschet, tenis şi volei) şi poate fi utilizată atât pentru competiţii de nivel local, cât şi judeţean. Valoarea totală a investiţiei a fost de 5,2 milioane de lei.

 “Am participat astăzi, alături de primarul liberal din comuna Surduc, domnul Alin Babanas, la un eveniment important pentru această comunitate: inaugurarea sălii de sport din Surduc. Mă bucur să văd că astfel de investiții sunt inaugurate în mediul rural, pentru că locuitorii din aceste zone merită să se dezvolte și în această direcție. Comuna Surduc merită astfel de investiții strategice de care să se bucure întreaga zonă!”, a declarat Lucian Bode.

De menţionat este faptul că în perioada 2008 – 2012 pe raza judeţului Sălaj, Compania Naţională de Investiţii a finalizat alte cinci săli de sport noi la Şimleu Silvaniei, Măerişte, Marca, Valcău de Jos şi Chieşd.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj