Connect with us

CUPELE EUROPENE

Volei Municipal, cu sabia deasupra capului!


După două înfrângeri cu SCMU Craiova  şi Arcada Galaţi, Volei Municipal Zalău s-a îndepărtat la 5 puncte de lider şi este obligată să câştige vineri cu CSM Bucureşti dacă mai vrea să spere la titlu


Dintr-o echipă cotată cu şanse mari la câştigarea campionatului, Volei Municipal Zalău a ajuns să aibă a treia şansă la primul loc.

Acest lucru o spune clasamentul, având în vedere că după două înfrângeri cu SCMU Craiova şi Arcada Galaţi, gruparea de sub Meseş a căzut pe locul 5.

Dacă în returul sezonului regulat a avut şi nouă puncte avans faţă de urmăritoare, acum elevii lui Andrzej Kowal au de recuperat 5 puncte până la liderul SCMU Craiova.

În aceste condiţii, zălăuanii nu mai au voie să facă paşi greşiţi dacă vor să mai rămână în această bătălie pentru primul loc, iar o victorie de 3 puncte în următorul meci devine vitală.

Doar la acest lucru se gândesc şi elevii lui Andrzej Kowal, care  vineri urmează să primească vizita celor de la CSM Bucureşti.

Gruparea din Capitală nu are nicio şansă la medalii în acest campionat, dar vrea să prindă locul 4, care duce în cupele europene.

Deocamdată, bucureştenii se află pe această poziţe pe care şi-au consolidat-o după ce luni au câştigat cu 3 – 0 meciul de pe teren propriu cu Dinamo.

CSM Bucureşti vine la Zalău fără nicio presiune şi îşi propune să facă un meci cât mai bun.

Bucureştenii speră să obţină punct sau puncte le fel cum au reuşit şi la partida retur din sezonul regulat, când pe teren propriu au pierdut cu 3 – 2 în faţa Zalăului.

Partida dintre Volei Municipal Zalău şi CSM Bucureşti se dispută vineri, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Cu o victorie de 3 puncte, Volei Municipal Zalău mai rămâne în cursa pentru primul loc, dar aşteaptă şi un rezultat favorabil la derby-ul de sâmbătă, când se vor înfrunta primele două clasate, SCMU Craiova şi Arcada Galaţi.

După meciul de vineri, pentru gruparea de sub Meseş urmează o altă perioadă dificilă, având în vedere că săptămâna viitoare va avea două deplasări la rând, la Dinamo şi la Steaua Bucureşti, formaţii care nu mai au şanse la podium, dar care pot încurca socotelile în bătălia pentru câştigarea campionatului.


Vineri, ora 18.30, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău:

CS Volei Municipal Zalău – CSM Bucureşti

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE