Connect with us

DIVERSE

Tadici, încântat de numărul mare de spectatori


Indiferent de adversarul cu care joacă la Zalău, gruparea de sub Meseş are parte de o susţinere importantă din partea publicului


La fel s-a întâmplat şi în meciul cu Gloria Bistriţa, la care publicul a venit într-un număr foarte mare şi tribunele au fost pline.

Finalul a fost trăit intens, iar spectatorii au urmărit ultimele minute din picioare şi şi-au împins favoritele de la spate.

“Mă bucur că avem sala plină mereu şi atmosfera este frumoasă. Mă bucur pentru public şi pentru suporteri fiindcă le-am oferit câteva rezultate care i-au satisfăcut. Unde se  vede voinţă şi jucătoare autohtone, mai ales tinere, lumea vine la meciuri. Pe foaia de joc am avut nouă jucătoare sub 21 de ani, iar nouă ne pasă şi vrem să producem ceva pentru handbalul românesc şi nu pentru tot felul de jucătoare care vin un an sau doi pe bani mulţi şi pleacă. Nu am nimic împotriva acestui aspect, dar nu pe mii de euro din bani publici. Părerea mea că salarii de peste 1.500 de euro nu ar trebui să se aprobe de la bugetele locale”, a spus Gheorghe Tadici.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE