Connect with us

DIVIZIA A1

Sergiu Stancu, antrenor Arcada Galaţi: “Este exclus că Zalăul a ieşit din lupta pentru titlu”


Chiar dacă echipa sa a câştigat, antrenorul gălăţenilor nu se culcă pe-o ureche şi consideră că Volei Municipal încă păstrează şanse la titlu în Divizia A1, chiar dacă momentan se află doar pe locul 3, după înfrângerea de la Galaţi


Sergiu Stancu a revitalizat Arcada Galaţi în acest sezon. După ce a ajuns pe banca tehnică a grupării de pe Dunăre, Arcada a înregistrat o serie importantă de victorii consecutive şi a reintrat în lupta pentru locul 1.

Chiar dacă în play-off a pierdut surprinzător pe terenul celor de la Dinamo Bucureşti, Stancu şi-a motivat elevii foarte bine înaintea duelului cu Volei Municipal Zalău şi Arcada a obţinut un succes important în faţa zălăuanilor.

În urma acestui succes, Arcada Galaţi a urcat pe locul 2, în timp ce la trei puncte în spate, pe locul 3 se află Volei Municipal Zalău.

”O victorie de care ne bucurăm foarte mult, mai ales că a venit după un moment mai puțin fericit la Dinamo, într-un meci în care eu zic că am avut o evoluție bună, dar echipa din Capitală a reușit să întoarcă rezultatul. Pentru noi acest meci, câștigat de o manieră entuziasmantă, este foarte important, mai ales că aportul întregii echipe a fost din nou pe teren și asta mă bucură. Zalăul este la 3 puncte în spatele nostru, trei puncte nu înseamnă mare lucru. Mai sunt șapte partide de jucat, este exclus că Zalăul a ieșit din lupta pentru titlu. Pentru noi este prima dată când evoluam bine și urcăm în clasament. Pentru că și acest lucru contează, câștigam, câștigam, dar mereu eram în spatele celor două contracandidate, am reușit să depășim una, și, bineînțeles că dorim să terminăm pe primul loc și să câștigăm campionatul”, a declarat Sergiu Stancu, pentru site-ul oficial al clubului.

Pentru Arcada Galaţi urmează la finalul săptămânii derby-ul cu SCMU Craiova, în Oltenia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1