Connect with us

HANDBAL

HC Zalău îşi află marţi adversarul din semifinalele Cupei şi locaţia de desfăşurare a Turneului Final


Tragerea la sorţi este programată marţi, de la ora 10.30, la sediul FRH, în cadrul evenimentului urmând a fi stabilită şi locaţia turneului final, care se va disputa pe terenul uneia dintre cele patru echipe calificate, CSM Bucureşti, SCM Rm.Vâlcea, HC Zalău, Măgura Cisnădie sau Universitatea Cluj


Faza sferturilor de finală ale Cupei României se încheie luni după-amiază când are loc partida dintre Măgura Cisnădie şi Universitatea Cluj, la finalul căreia se va şti şi a patra echipă calificată la turneul final.

CSM Bucureşti, SCM Rm. Vâlcea şi HC Zalău au obinut deja biletele pentru turneul final, care urmează să se desfăşoare în perioada 19 – 21 aprilie.

Tragerea la sorţi a meciurilor din semifinale şi stabilirea locaţiei de desfăşurare a turneului final va avea loc luni, de la ora 10.30 la sediul FRH.

Una dintre cele patru echipe calificate va obţine dreptul de a organiza turneul final, prin tragere la sorţi, astfel că şi HC Zalău are această posibilitate.

Gruparea condusă de Gheorghe Tadici a ajuns în sferturi după ce a trecut pe teren propriu de Gloria Bistriţa, cu scorul de 28 – 27.

În optimi, Zalăul a învins pe Gloria Buzău, iar în 16-zecimi, formaţia zălăuană a câştigat în deplasarea de la Ştiinţa Bacău.

Rezultatele din sferturi:

SCM Rm. Vâlcea – CSM Galaţi 29 – 12 (13 – 3)

HC Zalău – Gloria Bistriţa 28 – 27 (16 – 14)

AHCM Slobozia – CSM Bucureşti 22 – 30 (11 – 16)

Măgura Cisnădie – “U” Cluj – azi, ora 18.00

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL