Connect with us

FOTBAL

Perioadă excelentă pentru arbitrul Alexandru Turian!


Promovat în Liga a III-a de mai puţin de un an, “asistentul” zălăuan are un început de retur foarte bun în care a fost delegat la patru meciuri consecutive în Liga a III-a în doar trei săptămâni


În iarnă, Sălajul a pierdut doi arbitri divizionari, este vorba de Ionuţ Păuşan şi Gabriel Almaş. Cu toate acestea, CJA Sălaj are 10 arbitri în lotul divizionar, este vorba de Gabriel Bârjac (Liga I), Tunyogi Ferencz şi Paul Unimătan (Liga a II-a) şi Răzvan Lădar, Cătălin Roşu, Sergiu Corb, Sergiu Duma, Bogdan Cozorici, Flavius Seiche şi Alexandru Turian (Liga a III-a).

Acesta din urmă traversează cea mai bună perioadă de când a intrat în lotul divizionar. Astfel, în acest început de retur, sălăjeanul a fost delegat la patru meciuri consecutive în acest eşalon, în doar trei săptămâni!

Asistentul zălăuan a oficiat prima dată în acest an pe data de 2 martie, la partida dintre Fotbal Comuna Recea – MSE Târgu Mureş.

O săptămână mai târziu, Alexandru Turian a fost delegat la partida dintre Unirea Dej – CS Iernut (9 martie), apoi la jocul dintre Naţional Sebiş – Industria Galda (15 martie). Şi vinerea trecută, el a fost delegat în Liga a III-a, la partida dintre CSM Lugoj şi FC Avrig.

“Nu am mai avut o astfel de perioadă de când sunt în Liga a III-a şi mă bucur că am ajuns să arbitrez la acest nivel. Prestaţia foarte bună la teste şi la meciurile pe care le-am avut m-au făcut să realizez acestă performanţă de care mă bucur foarte mult”, ne-a declarat Alex Turian, cel care a promovat în Liga a III-a în vara anului trecut.

În acest eşalon, el a oficiat 12 jocuri, dintre care patru în această lună, dar pe viitor nu vrea să se oprească aici şi îşi propune să promoveze cât mai rapid în Liga a II-a.

“Vreau să continuu cu aceeaşi seriozitate pentru a-mi îndeplini următorul obiectiv, promovarea în Liga a II-a. Îi mulţumesc domnului Ioan Onicaş pentru îndrumarea şi sfaturile care mi le-a dat”, a mai spus Alex Turian, cel care din anul 2009 şi-a început “meseria” de arbitru.

Tot în acest început de retur, arbitrul a mai fost delegat la un joc din Liga Elitelor U 15, cel dintre Sporting Recea şi “U” Cluj.

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. dwada

    1 April 2019 at 19:00

    Clanul onicas “continuu” sustinerea talentelor :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL