Connect with us

Ştiri din Sălaj

SPERANŢĂ la VIAŢĂ. Cezara – fetiţa diagnosticată cu leucemie, a ajuns în Italia


Fetiţa din Zalău, care la nici 8 anişori a fost diagnosticată de două ori cu leucemie, a ajuns la o clinică de specialitate din Italia, acolo va face un transplant de măduvă osoasă, prin care eleva Liceul Ortodox „Sf. Nicolae” din Zalău să aibă din nou o viaţă normală


Cezara Mureşan este elevă în clasa a II-a la Liceul Ortodox „Sf. Nicolae” din municipiu. Deşi avusese probleme de sănătate când avea 4 anişori, fetiţa a trecut cu bine de acest hop. Recent, boala a recidivat iar Cezara a fost obligată să întrerupă activitatea şcolară.

Internată la secţia Oncologie din cadrul Spitalului de Pediatrie II din Cluj-Napoca, zălăuanca a urmat o cură la chimioterapie.

Pentru ca micuţa să poată avea din nou o viaţă normală, este nevoie de un transplant de măduvă osoasă la o clinică din Italia.

Între timp, colegii şi învătăţoarea se roagă pentru ea şi o aşteaptă cu braţele deschise.

Învătăţoarea Maria Bulgărean a postat şi un mesaj de susţinere, în care preciza că o mulţime de perechi de ochişori pândesc zilnic spre uşa clasei să o vadă pe Cezara intrând zâmbitoare şi veselă!

“O băncuţă din clasa mea, de câteva zile este liberă! Este băncuţa Cezarei Mureşan! Această fetiţă minunată este la spital, unde se luptă cu o boală foarte grea! CEZARA şi familia ei au mare nevoie de ajutor, ACUM! Vă rog din suflet să ajutăm această familie greu încercată, cu o rugăciune, un gând bun iar cei care au posibilitate, să o facă şi financiar! Dragă CEZARA, o mulţime de perechi de ochişori pândesc zilnic spre uşa clasei să te vadă intrând zâmbitoare şi veselă! Elevii, cadrele didactice și nedidactice de la Liceul Ortodox „Sf. Nicolae”, te așteaptă cu brațele deschise să te întorci la școală! Te iubim şi ne rugăm pentru tine!😢”, este mesajul Mariei Bulgărean, prof. pentru învăţământul primar.

Veştile bune nu au întârziat, astfel că Cezara a reuşit să plece deja la o clinică din Italia, acolo unde va continua tratamentul cu citostatice.

Mai apoi, ea va face transplantul, iar familia şi apropiaţii sunt plini de speranţă.

Pentru reuşită, e nevoie de susţinere financiară, dar şi de susţinere morală.

O apropiată a familiei a postat un mesaj tulburător în care eroină este Cezara.

 


Mesajul postat de Anca Raluca

🙏❤️După eforturi mari, cu multă credinţă și speranță, trecând în ultima săptămână prin sentimente de teamă, lacrimi multe şi stări critice, Cezara, copilul minunat, “încercat” din nou de această cruntă boală, a ajuns în Italia, unde cu ardoare ne-am dorit să ajungem, cu speranţa împlinirii visului de a trăi.

Echipa medicală, oameni profesionişti, au reuşit să o stabilizeze, în urma unei zile cumplite pe care Cezara a petrecut-o ca o eroină pe mașină pană la aeroport și pe avion până la clinică.
Aceaștia au reușit să-i renască sâmburele de speranţă, că în urma tratamentelor de chimioterapie chinuitoare ce vor urma şi transplantul de măduvă, la care va fi supusă, va fi din nou învingătoare !!!!

MULȚUMIM DIN SUFLET CELOR IMPLICAȚI ÎN TOT CE A CONDUS LA ÎMPLINIREA DORINȚEI CEZAREI DE A AJUNGE UNDE TREBUIA!!!

Credinţa şi sprijinul nostru pot contribui la realizarea visului CEZAREI – VIAŢA!
Nu vă opriți, astfel, OAMENI frumoși, să ajutaţi, cum se poate, așa cum ați făcut și v-ați implicat cu inimă și până acum !!!!

“Omenirea însăși poate fi salvată de Oamenii cu suflet” !…❤️🙏

❤️TE IUBIM, CEZARA!❤️


Donează aici pentru Cezara:

IBAN CONT LEI: RO88BTRL03201201K70907XX Banca Transilvania
IBAN CONT EURO: RO84BTRLEURCRT00K7090701 Banca Transilvania
Se pot face donatii si prin PayPal la:
muresandanamaria@yahoo.com

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj