Connect with us

HANDBAL

VICTORIE MARE. HC Zalău învinge Gloria Bistriţa şi se califică în Final Four-ul Cupei României!

 


Dacă în teren Roxana Szolosi, Cristiana Nica şi Dana Abed-kader au fost responsabilele cu golul, Raluca Kelemen a fost minuni în poartă. Cea mai importantă paradă a fost cea din ultimele secunde, când tânărul goal-keeper a salvat o minge pe acer scria gol şi care putea schimba soarta jocului


Pentru HC Zalău, unul dintre cele mai importante partide ale sezonului a fost cea cu Gloria Bistriţa, din sferturile Cupei României.

Disputată în această după-amiază la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, întâlnirea a avut ca miză calificarea în “careul de aşi” din Cupa României.

Pentru intrarea în turneul final, cele două combatante au muncit cu ardoare. Astfel, am putut vedea o partidă încinsă, în care ambele echipe s-au aflat la conducere.

Până la urmă, HC Zalău a fost mai pragmatică, a fost echipa mai bună şi a reuşit să se impună la o diferenţă de un singur gol.

Suficient, însă, pentru ca Valentina Panici şi compania să accede în Final Four-ul Cupei României, alături de campioana CSM Râmnicu Vâlcea şi liderul la zi din Liga Florilor, SCM Râmnicu Vâlcea.

Pentru al patrulea loc se vor duela Măgura Cisnădie și Universitatea Cluj, într-un joc ce va avea loc luni de la ora 18.00, la Cisnădie.

Vom reveni cu mai multe amănunte!

 


HC Zalău – CS Gloria Bistriţa 28 – 27 (16 – 14)

Au marcat: Roxana Szolosi (8 goluri), Cristiana Nica (7), Dana Abed-kader (5), Valentina Panici (4), Alexandra Severin (2) şi Raluca Irimia (2), respectiv Laura Pristăvița (6), Valentina Ardean Elisei (4), Szilvia Szabo (4), Nicoleta Dincă (4), Daniela Todor (3), Teodora Bloj (3), Magdalena Paraschiv (2), Daniela Rațiu (1)


 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Mircea

    31 March 2019 at 20:16

    La buget de 30 miliarde este normal sa fie in turneul final

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL