Connect with us

DIVIZIA A1

CS Volei Municipal nu se mai regăseşte. Al doilea eşec în doar trei zile!


Acel avans de 9 puncte a devenit doar un vis frumos pentru gruparea sălăjeană, cea care a pierdut şi azi la Galaţi, după ce miercuri era umilită pe teren propriu de SCMU Craiova. Prin eşecul din această seară de pe Dunăre, CS Volei Municipal a căzut pe locul 3, având 5 punct în spatele liderului


Cu buget şi cu lot de campioană, Zalăul începe să se depărteze de primul loc şi de titlul naţional.

Dacă acum câteva luni era lider detaşat, având nu mai puţin de 9 puncte faţă de contracandidatele SCMU Craiova şi Arcada Galaţi, CS Volei Municipal a început să piardă din turaţie, dar şi din punctaj, în faţa unor formaţii mult inferioare, atât din punct de vedere financiar, cât şi valoric. Vorbim de Dinamo, Steaua şi CSM Bucureşti.

În play-off, unde trebuia să îşi arate valoarea, gruparea sălăjeană este ca un boxer din ring care încasează pumni, unul după altul.

Degeaba surclasezi “U” Cluj, Unirea Dej, CSM Câmpia Turzii sau Ştiinţa Explorări Baia Mare, dacă în meciurile vitale, precum cele cu contracandidatele SCMU Craiova şi Arcada Galaţi, pierzi clar.

Mai întâi, miercuri, Leo Del Bosco şi compania au pierdut acasă în faţa oltenilor lui Dan Pascu şi – nu numai că au pierdut, ci spectatorii din tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” au simţit o umilinţă venită de la o echipă ce are un buget mult mai mic decât noi.

În această seară, era momentul în care CS Volei Municipal să îşi revină şi să realizeze un rezultat bun, prin care sălăjenii să rămână în cărţile pentru titlul naţional.

După primul set, pe care elevii polonezului Andrzej Kowal l-au câştigat la limită, iubitorii voleiului din Sălaj mai sperau.

Din păcate, deşi de data aceasta am văzut o formaţie mai concentrată şi mai mobilizată, Zalăul a pierdut în final cu 3 – 1. Sigur, şi în celelalte seturi sălăjenii au fost aproape, dar cea care a luat toate punctele a fost Arcada Galaţi. 

Sincer, nu ştim dacă e suficient pentru o echipă susţinută cu foarte mulţi bani publici, este vorba de vreo 35 de miliarde de lei vechi!?

Când mai vedem şi că în tribunele Sălii Sporturilor din Zalău vezi doar pâlcuri de spectatori ce însumează 200-300 de oameni, ne vine să ne punem întrebări dacă e oportun ca autorităţile locale să aloce atât de mulţi bani pentru această “morişcă” pe care o învârte cu multe rateuri ‘nea Vasile, este vorba despre preşedintele Vasile Coţa, cel care în viaţa lui nu a făcut sport un minut şi care nu ştie cu ce se mănâncă acest sport…

Revenind, însă la volei, trebuie precizat faptul că eşecul de la Galaţi a făcut ca CS Volei Municipal să rămână în spatele liderului SCMU Craiova la 5 (puncte), având în vedere că în această seară oltenii au spulberat Steaua Bucureşti.

Mai mult, prin eşecul de la Galaţi, sălăjenii au căzut pe locul trei, la trei puncte faţă de Arcada!

 


Arcada Galaţi – CS Volei Municipal 3 – 1 (-23, 23, 23, 21)


 

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1