Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO şi VIDEO. Accident spectaculos pe Meseş, provocat de o “şoferiţă” începătoare


Evenimentul rutier s-a petrecut sâmbătă după-amiază pe raza localităţii Ciumărna, când o tânără “şoferiţă” – conform martorilor, practicantă a handbalului – a lovit un trailer tractat de o maşină şi în care se află un autoturism


Accident spectaculos în această după-amiază, pe Meseş.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 15.10, pe raza localităţii Ciumărna (comuna Românaşi).

Astfel, un autoturism marca Volkswagen Scirocco, înmatriculat în Braşov, rula dinspre Românaşi şi urca Meseşul spre municipiul Zalău.

La un moment dat, conducătorul auto a părăsit sensul de mers şi a intrat direct în trailerul tractat de un SEAT cu numere de Sălaj.

Aflat la nici 15 metri distanţă, un tânăr din Zalău a văzut tot ce s-a întâmplat.

“Mă aflam în maşină la 10-15 metri în spate. Am văzut cum maşina roşie (n.r. Volkswagenul Scirocco cu numere de Braşov) a tăiat curba, lovind direct trailerul. În acel moment,  maşina de pe trailer – este vorba despre un autoturism Ford – s-a desprins şi a căzut pe şosea, cu roţile în sus. Vreau să precizez faptul că şoferul de pe SEAT mergea regulamentar”, a spus martorul Flaviu C. din Zalău, pentru Ştiri din Sălaj.

Acelaşi martor spune că la volanul Volkswagenului se afla o tânără de vreo 18 – 19 ani, fără experienţă, iar acesta lucru l-am remarcat şi prin “lâmâiţa” de pe parbiz care îi atenţiona pe cei din trafic despre faptul că şoferul este începător.

Aceeaşi sursă a mai spus că “şoferiţa” practică handbal fără să ne mai dea alte amănunte. Doar că tânăra s-a speriat de moarte şi a început să plângă şi să vorbească la telefon cu părinţi.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la poliţie şi ambulanţă.

Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime.

Cele trei maşini implicate în accident, însă, au suferit avarii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj