Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Va fi greu. Gloria Bistriţa are jucătoare cu mare experienţă, dar vrem să ne calificăm!”


Înaintea partidei de duminică din sferturile Cupei României, managerul echipei HC Zalău a spus că adversarul este unul redutabil şi care vrea neapărat să ajungă în turneul final. De data aceasta, şi Tadici pune miză pe competiţia surprizelor


De-a lungul anilor, Gheorghe Tadici a fost un mare critic în ce priveşte desfăşurarea Cupei României, pe care managerul echipei HC Zalău o consideră o competiţie fără sens şi în care se fac cheltuieli inutile.

Am reuşit să o vedem şi pe asta: Tadici este interesat de cupă, denumită altfel şi competiţia surprizelor.

După ce a trecut fără nicio emoţie de Ştiinta Bacău şi Gloria Buzău, gruparea sălăjeană a ajuns în faţa sferturilor de finală, acolo unde va înfrunta Gloria Bistriţa.

Mai apoi, învingătoarea va ajunge în turneul final al Cupei României. Altfel spus, un succes în faţa bistriţencelor poate netezi chiar şi drumul Zalăului spre cupele europene!

Înaintea jocului programat duminică de la ora 17.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, managerul clubului sălăjean crede că miza este una mare, iar valoarea adversarei este una ridicată.

Cu toate acestea, sălăjencele vor să se califice!

“Vom avea un meci foarte dificil cu Gloria Bistriţa. Este o echipă care are un buget de două ori mai mare ca şi al nostru şi care a investit foarte mult în ultimii ani şi în continuare investeşte. Este important şi meciul cu Gloria Bistriţa pentru că la mijloc este calificarea la turneul final al Cupei României.  Vom vedea cum vom putea gestiona acest joc, fiindcă şi adversarii vor cu orice preţ calificarea. Drept dovadă au anunţat că vor veni la Zalău şi cu o galerie de aproape 50 de persoane. Ne dorim să ne calificăm şi de aceea muncim şi ne pregătim cât mai bine. Însă, Gloria Bistriţa are jucătoare cu mare experienţă şi va fi foarte greu”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 aprilie. 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL