Connect with us

DIVIZIA A1

Alexander Kullo, înaintea jocului cu Volei Municipal Zalău: “Pentru a deveni campioni, trebuie să câştigăm astfel de meciuri”


Voleibalistul de la Arcada Galaţi consideră că gălăţenii pot câştiga din nou în faţa Zalăului. Ba mai mult, pentru ca echipa de pe Dunăre să-şi îndeplinească obiectivul, adică să câştige titlul naţional, trebuie să câştige astfel de meciuri tari


După un debut perfect în playoff, atât Volei Municipal Zalău, cât şi Arcada Galaţi au făcut primii paşi greşiţi. Astfel, dacă gruparea de sub Meseş a pierdut acasă cu SCMU Craiova, gălăţenii au condus cu 2 – 0 la seturi pe terenul echipei Dinamo Bucureşti, însă, au pierdut în final cu 3 – 2.

Sâmbătă, Arcada şi Volei Municipal îşi dau întâlnire la Galaţi, iar victoria este obligatorie pentru ambele echipe, pentru a rămâne în lupta pentru primul loc.

La gruparea din Galaţi evoluează şi Alexander Kullo, voleibalist ce a câştigat campionatul României în sezonul trecut cu Tricolorul Ploieşti.

De altfel, având această experienţă, Kullo îşi doreşte să repete “isprava” şi cu Arcada Galaţi, iar pentru a reuşi asta, gălăţenii trebuie să câştige duelurile cu contracandidatele la titlu.

“Ne aşteptăm la un meci greu cu Volei Municipal Zalău, pentru că ambele echipe îşi propun să câştige titlul naţional. Am făcut o treabă excelentă şi am reuşit să ne apropiem la un singur punct de Zalău, inclusiv câştigând un meci împotriva lor. Nu avem de gând să ne oprim şi pentru a deveni campioni trebuie să câştigăm astfel de meciuri. În ultimele jocuri am dat dovadă de mult caracter, în momente dificile şi asta ne-a dat extra putere. Înaintea meciurilor cu echipe serioase, precum Zalăul, e important să avem un moral bun”, ne-a declarat Alexander Kullo.

Să spunem că duelul dintre Arcada Galaţi şi Volei Municipal Zalău va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor “Dunărea” din Galaţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in DIVIZIA A1