Connect with us

FOTBAL

ULTIMA ORĂ. Liga a IV-a Sălaj a devenit şi mai săracă. Încă o echipă s-a retras din competiţie


După ce la începutul sezonului, după o singură etapă, CS Crasna s-a retras din cel de-al patrulea eşalon, o altă formaţie a decis să se retragă din competiţie, motivul fiind lipsa jucătorilor. Este vorba despre Flacăra Halmăşd, o fostă campioană judeţeană


Caravana Ligii a IV-a Sălaj a pornit la drum cu 14 echipe, deşi au fost mai multe echipe care şi-au dorit să participe, deşi nu au obţinut acest drept pe teren, cum ar fi CS Hida, Luceafărul Bălan sau Inter Pericei.

Până la urmă, aceste trei echipe au luat startul în Liga a V-a, iar în ceea ce priveşte cel de-al patrulea eşalon, după doar o singură etapă, CS Crasna s-a retras din competiţie. Astfel, programul s-a dat peste cap şi în fiecare etapă, câte o echipă a stat.

Ei bine, problemele din acest sezon de Liga a IV-a nu au încetat, iar după trei etape disputate din retur, o altă formaţie s-a retras din competiţie. Este vorba despre Flacăra Halmăşd, echipă ce a câştigat titlul judeţean în sezonul 2011 – 2012.

Din păcate, în acest sezon, fosta campioană nu a traversat o perioadă foarte bună şi a adunat doar patru puncte în 14 meciuri, fiind “lanterna roşie” din Liga a IV-a.

Având în vedere parcursul slab din competiţie şi faptul că echipa se confruntă cu mari probleme de lot, pe adresa AJF Sălaj a venit o înştiinţare despre faptul că echipa se retrage din competiţie.

“Am primit o notificare de la echipa Flacăra Halmăşd că se retrage din competiţie, motivul fiind lipsa de jucători. Meciul de la finalul săptămânii de la Bocşa este neprogramat”, ne-a declarat Leo Moga, secretarul AJF Sălaj.

Prin urmare, Liga a IV-a devine şi mai săracă şi au mai rămas doar 12 echipe. În aceste condiţii, în fiecare etapă, două echipe vor sta.

De precizat faptul că, toate rezultatele din tur înregistrate de Flacăra Halmăşd rămân omologate. În schimb, partidele disputate în retur, este vorba de jocurile cu Steaua Cosniciu şi Dumbrava Gîlgău, vor fi omologate cu scorul de 3 – 0 pentru adversare.

Mai apoi, toate meciurile care fusese programate până la finalul campionatului, vor fi, de asemenea, omologate cu scorul de 3 – 0.

Mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 3 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL