Connect with us

DIVIZIA A1

Sâmbătă, derby la Galaţi pentru Volei Municipal Zalău!


După eşecul cu SCMU Craiova, elevii lui Andrzej Kowal nu au timp de respiro, deoarece la patru zile joacă cu o altă contracandidată la titlu, de data aceasta la Arcada


Volei Municipal Zalău a avut chiar şi un avans de nouă puncte la mijlocul returului din sezonul regulat, dar nu a ştiut să gestioneze acest avantaj, astfel că a început play-off-ul cu un singur punct avans.Diferenţa faţă de SCMU Craiova şi Arcada Galaţi a rămas tot de un punct după jocurile din prima etapă, însă toate cele trei candidate la titlu au avut meciuri mai uşoare.

Pentru Volei Municipal Zalău greul a început miercuri după-amiază, când a avut loc derby-ul cu SCMU Craiova. De altfel, zălăuanii au înregistrat primul eşec în playoff şi au pierdut şi primul loc în clasament, în dauna oltenilor.

După doar patru zile, elevii lui Andrzej Kowal întâlnesc o altă candidată la titlu, iar de data aceasta urmează să joace cu Arcada, la Galaţi.

Formaţia de la Dunăre este cea mai în formă echipă din Divizia A1, care odată ce a fost preluată de Sergiu Stancu a reuşit doar victorii de 3 puncte.

Zece succese din tot atâtea meciuri în campionat are Arcada, care în returul sezonului regulat a câştigat cu 3 – 1 atât în faţa Zalăului, cât şi în deplasarea de la SCMU Craiova.

Tot de când Stancu a preluat echipa, Arcada a ajuns şi la turneul final al Cupei României, acolo unde este calificată şi Volei Municipal Zalău. Însă, la fel ca şi Zalăul, Arcada a înregistrat primul eşec în playoff şi a pierdut împotriva celor de la Dinamo, deşi a condus cu 2 – 0 la seturi.

Arcada are şi avantajul terenului propriu, astfel că este favorită înaintea jocului cu Volei Municipal Zalău. Partida este programată de la ora 17.00, în Sala Sporturilor “Dunărea” din Galaţi, însă acest joc nu va fi televizat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1