Connect with us

DIVIZIA A1

Andrzej Kowal, după eşecul cu SCMU Craiova: “Puteam câştiga setul 4 şi să ajungem în tie-break, însă, am încetat să mai jucăm”


Antrenorul celor de la Volei Municipal Zalău este dezamăgit de rezultatul înregistrat de echipa sa în derby-ul cu oltenii şi nu înţelege ce s-a întâmplat în setul 4, când zălăuanii au reuşit doar 12 puncte


Miercuri seara a fost zi de derby în Divizia A1 la volei masculin.

Volei Municipal Zalău şi SCMU Craiova – primele două clasate, şi-au dat întâlnire în Sala Sporturilor “Gheroghe Tadici” din Zalău, într-un meci contând pentru etapa a II-a din play-off.

Chiar dacă Volei Municipal părea favorită, oltenii s-au mobilizat exemplar şi au reuşit să câştige jocul în patru seturi. Mai mult, în ultimul set, craiovenii au jucat aproape perfect şi Zalăul a reuşit doar 12 puncte, în condiţiile în care evolua pe teren propriu.

După acest eşec, Andrzej Kowal s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat şi nu înţelege ce s-a întâmplat în setul 4.

„Am început foarte prost meciul, dar în setul doi am jucat foarte bine, însă, după aceea jocul nostru nu a fost constant şi a avut urcuşuri şi coborâşuri. Deşi preluarea a funcţionat bine, în atac nu am reuşit să fructificăm şansele create. A urmat setul 3 când în final am făcut o eroare şi am pierdut setul. Sincer, nu înţeleg ce s-a întâmplat după setul 3. Puteam câştiga setul 4 şi să ajungem în tie-break, însă, am încetat să mai jucăm. Trebuie să urmărim din nou jocul şi să facem o analiză rapidă şi pe urmă să uităm de meciul acesta, pentru că ne aşteaptă un nou meci dificil. Suntem foarte dezamăgiţi de rezultat, pentru că ne dorim să câştigăm toate meciurile, mai ales pe cele de acasă”, ne-a declarat Andrzej Kowal.

Miercuri seară, Volei Municipal Zalău nu a pierdut doar jocul cu SCMU Craiova, ci şi locul 1. Astfel, după victoria de la Zalău, oltenii au urcat pe primul loc, având un avantaj de două puncte în faţa grupării de sub Meseş.

„Am pierdut primul loc, însă mai avem opt meciuri până la finalul sezonului şi putem reveni pe locul 1. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul, pentru că ştiu că putem juca mult mai bine de atât. Sigur, Craiova a jucat foarte bine, însă, noi trebuie să jucăm mai bine şi să ne luptăm pentru fiecare punct”, a mai spus antrenorul Zalăului.

Pentru Volei Municipal Zalău urmează sâmbătă o nouă finală. Astfel, sâmbătă de la ora 17.00, în Sala Sporturilor “Dunărea”, Arcada Galaţi va primi vizita celor de la Volei Municipal Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1