Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gîlgău s-a distrat în deplasarea de la Halmăşd


Dacă diferenţa în prima repriză a fost doar de două goluri, echipa lui Marius Paşca a arătat şi mai bine în partea secundă, după ce în teren au intrat Alex Pop, Gabriel Ţiriac şi Flaviu Bărnuţiu. Primul a reuşit nu mai puţin de 6 goluri şi a devenit golgheter!


În etapa a XVI-a, Dumbrava Gîlgău a avut parte de un adversar facil, iar o victorie în deplasarea de la Halmăşd era o normalitate pentru echipa lui Marius Paşca.

În aceste condiţii şi antrenorul a început cu o formulă de joc diferită faţă de meciurile trecute, iar jucători precum Gabriel Ţiriac, Flaviu Bărnuţiu sau Alexandru Pop au fost ţinuţi pe banca de rezervă. Şi fără ei, Dumbrava a dominat un adversar modest, dar jocul nu a strălucit.

Mihai Brînduşe a deschis scorul în minutul 11, iar după alte 3 minute, Ionuţ Gîrbouan a apărut şi el la finalizare şi a făcut 0 – 2. Flacăra a avut câteva situaţii în care a dus mingea spre poarta lui Mihai Lung, iar la una dintre ele, Kallai Maradona a şi marcat dintr-o lovitură de pedeapsă.

Până la urmă, diferenţa de două goluri a persistat doar două minute, deoarece în minutul 40, Marius Haiduc a făcut 1 – 3, scor cu care s-a intrat şi la vestiare. La reluare, Marius Paşca a făcut trei schimbări, iar în teren au intrat Gabriel Ţiriac, Flaviu Bărnuţiu şi Alexandru Pop.

Automat jocul oaspeţilor s-a schimbat mult în bine şi ocaziile s-au înmulţit la poarta adversă. Au apărut şi golurile, iar în rol şi-a intrat Alexandru Pop, care a marcat pentru 1 – 4 în minutul 52.

Trei minute mai târziu, atacantul a apărut din nou la finalizare şi a făcut 1 – 5, iar Dumbrava era pe val, astfel că în următoarele 8 minute a mai marcat de două ori, tot prin Alexandru Pop. Fostul atacant de la FC Zalău a fost de neoprit la Halmăşd şi şi-a trecut în cont nu mai puţin de şase reuşite, cu ajutorul cărora a devenit golgheterul campionatului.

Pe final au mai marcat Gabriel Ţiriac şi Răzvan Sabou, iar Dumbrava s-a impus la 10 goluri diferenţă. În runda de la final de săptămână, echipa lui Marius Paşca va sta şi va aştepta un rezultat favorabil în derby-ul dintre Unirea Mirşid şi Rapid Jibou.

“A fost un meci uşor pe care l-am tratat ca atare. Am mers pregătiţi şi am încercat să jucăm cât de bine am putut. Am început cu nişte jucători care nu au prins foarte multe minute în acest retur, iar în repriza secundă s-a văzut când în teren au intrat jucătorii de bază. Îmi pare rău că nu suntem atât de profesionişti şi de multe ori avem mentalitate de copii şi juniori în loc să avem o mentalitate de o echipă ce vrea să promoveze în Liga a III-a. Aşteptăm meciurile importante care vor decide acest campionat. Suntem pregătiţi pentru tot ce urmează”, a spus Mihai Brînduşe.


Flacăra Halmăşd – Dumbrava Gîlgău 1 – 11 (1 – 3)

Au marcat: Kallai Maradona (‘38), respectiv Mihai Brînduşe (‘11), Ionuţ Gîrbouan (‘14), Marius Haiduc (‘40),  Alex Pop (‘52, 55, 60, 63, 79 şi 89), Gabriel Ţiriac (‘83) şi Răzvan Sabou (‘86)

Flacăra: Emil Lucaciu – Ioan Varga, Alin Chereji, Marcel Cuc, Sergiu Puşcaşiu, Kallai Maradona, Kallai Lajos, Moda Attila, Varga Gabor, Sigismund Hidi şi Petru Şandor. Rezerve: Adrian Pop – Gavril Puşcaş, Vasile Meseşan şi Roşu Nicolae. Conducător: Gavril Puşcaş

Dumbrava: Mihai Lung – Marius Rus (cpt.), Marius Cheţa, Dragoş Covaci, Vlad Negrean (‘46 Gabriel Ţiriac), Sebastian Turbucean, Marius Haiduc, Sergiu Horvat, Ionuţ Gîrbouan (‘46 Flaviu Bărnuţiu), Mihai Brînduşe (‘46 Alex Pop) şi Răzvan Sabou. Rezerve: Marius Groza – Răzvan Solomonean, Ciprian Nagy şi Florin Săstraş. Antrenor: Marius Paşca. Delegat: Aurel Pintican

Au arbitrat: la centru: Sergiu Corb (Zalău), asistenţi: Alin Demian şi Ionuţ Marincaş (ambii din Zalău)

Observator AJF: Nicolae Danciu (Zalău)

Jucătorul meciului: ALEX POP


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL