Connect with us

DIVIZIA A1

Faku Imhoff, jucător SCMU Craiova: “Cu siguranţă putem câştiga la Zalău”


Voleibalistul grupării oltene este optimist înaintea duelului cu Volei Municipal şi consideră că echipa sa este capabilă să câştige sub Meseş


Miercuri, Divizia A1 la volei masculin programează un derby cu importanţă mare la titlu. Astfel, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, Volei Municipal primeşte vizita celor de la SCMU Craiova.

În sezonul regulat, meciul de la Zalău a fost câştigat de gazde, fiind primul meci cu Andrzej Kowal pe bancă. Acum, înainte de duelul din playoff, Volei Municipal Zalău ocupă primul loc, având un punct avans faţă de SCMU Craiova.

Astfel, dacă oltenii vor câştiga la Zalău, ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp, atunci, SCM Craiova poate urca pe primul loc. Faku Imhoff, jucătorul formaţiei oltene este optimist că oltenii pot câştiga la Zalău.

“Obiectivul nostru pentru acest playoff este să câştigăm toate meciurile. După părerea mea, avem tot ceea ce este necesar pentru a izbuti acest lucru. În ultimul joc la Zalău am comis multe erori şi cred că de această dată suntem mai bine pregătiţi. În playoff e altceva. Cu siguranţă putem câştiga la Zalău”, ne-a declarat Faku Imhoff.

Meciul dintre Volei Municipal Zalău şi SCMU Craiova va avea loc azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1